Iete că n-am apucat bine să scriu azi cum mi-am ucis copilăria şi s-a găsit cineva să profite de proaspătul meu statut de moşneag decrepit adult responsabil. Cică „hai mă, nu te înscrii la Social Media Summer Camp, la Pârâul Rece? Că o să fie cool”.

De parcă eu nu mi-am dat seama instant că o să particip pe post de supraveghetor. Ştiţi voi, adică „dom’ pedagog”, tipul ăla responsbil cu stricatul bunei-dispoziţii, acritura aia imposibilă care zbiară când ţi-e lumea mai dragă:

Mariciule, ce-ai în sticla aia???

-Suc, domnu’…

-Hai, mai lasă sucu’ şi treci la culcare, că măine ne trezim devreme.

-Mai stau doar cinci minute, promit!

-Treaba ta, da’ io te spun lu’ Marta. Şi tu degeaba râzi, Luciane, că esti pe lista neagră. 

E clar, tre’ să mă interesez neapărat cum stă treaba, macar să-mi iau rolul în serios. Unde naiba găsesc eu o jordie din lemn de alun?

Până una-alta, dacă mai e cineva de pe la vreo agenţie, care vrea să-şi trimită „copiii” în tabără, să nu mai stea pe gânduri. După cum se vede, puteţi sta liniştiţi, or să fie sub supraveghere strictă şi se vor ţine de program. Trei zile voi fi cu ochii pe ei la workshop-uri, conferinţe şi training-uri. Vă garantez că vor avea în cap numai strategii de Social Media şi marketing. Muhaha!

P.S. Băieţii visează la party hard, dacă tot or să fie cei de la Shoteria pe acolo. Habar nu au că la nouă seara o să le dau „stingerea”. Poate chiar la opt jumate, că la munte se întunecă devreme şi se mai lasă şi frigul.

mihai_vasilescu_SMS_Camp