L.E. Da, azi este 1 Aprilie, după cum mulţi v-aţi dat seama. Dar ca să mă iertaţi cu toţii, am scris articolul ăsta

Ştiu că aţi fi vrut să găsiţi aici un articol, dar din păcate nu am mai avut cum să-l scriu.

Imediat vă explic foarte pe scurt despre ce este vorba (mi-e infernal de greu să tastez, am mâna dreaptă în ghips şi stânga nu prea mă ajută).

Aseară, exact după ce ieşisem de la metrou, a venit un tip la mine şi m-a întrebat dacă ştiu unde este strada Oiţelor. M-am oprit să-i explic şi în momentul când m-am întors uşor într-o parte ca să-i arăt, individul m-a lovit puternic în maxilar. Evident, am căzut. Apoi, buimac, am dat să mă ridic. Moment în care un altul, pe care nu îl observasem până atunci, m-a izbit cu piciorul în coaste.

După care au început să mă înjure şi cel care mă întrebase despre strada Oiţelor, a zis ceva de genul „futuţi morţii mă-tii, să mai scrii pe net” şi m-a calcat puternic pe mâna dreaptă, care a trosnit puternic. Din momentul ăla mi s-a rupt filmul.

Când mi-am revenit era lume strânsă. Ei m-au ajutat să mă ridic şi tot unul dintre ei m-a dus până la camera de gardă de la Budimex, unde mi-au pus mâna dreaptă în ghips şi un bandaj, tot ghipsat, pe coaste.

Noaptea târziu am ajuns le Politie să dau declaraţii şi acum dimineaţă urmează să merg la IML pentru certificat.

A propos, Secţia 14, unde am fost, este pe Strada Oitelor. Ironic, nu?

P.S. Cei de la Poliţie mi-au recomandat să nu mai scriu. Sau dacă o fac, până se termină ancheta, să folosesc neapărat un acronim în titlu.