Astăzi n-aveți articole de pe bloguri. Nu de alta, dar toată lumea scrie despre ce se întâmplă în țară, iar asta știți deja cu toții.

Astăzi o să vă zic doar atât: e cald afară, e atât de cald cum n-am fi putut nici măcar să sperăm cu o săptămână în urmă. Așa că, începând cu ora 14,00, vă aștept pe străzi. Hai să ne strângem toți, ca să înțeleagă și jegoșii ăștia că România asta nu e guvernabilă ORICUM. Să înțeleagă că trebuie să-și ia milionul în plus pe care l-au dat la pensii și să și-l bage în cur! Să înțeleagă că astăzi este vorba despre cu totul alt milion: ăla de oameni ieșiți pe stradă!

Mi-aș dori să lase câte un comentariu scurt fiecare dintre voi care astăzi va ieși din casă. Spuneți doar atât: vin și eu!

P.S. Ce-ați citit mai sus, scrisesem ieri la prânz, deci mult înainte să iasă Grindeanu cu declarația aia năucitor-contradictorie. Și pentru că la ora când am publicat acest text nu era nimic clar încă, l-am lăsat fix așa și sper să ne vedem pe străzi. Ca să ne bucurăm sau să continuăm ce-am început, rămâne de văzut după enigmatica ședință de guvern. 

mihai_vasilescu_milion