Azi-noapte la doișpe jumatate când am intrat în casă, voiam doar să dorm și să scriu aici că azi vă cam distrați singuri. După care mi-am adus aminte de o șmecherie și m-am gândit să aștern totuși câteva cuvinte pă interneți

Mdeci, ce voiam să zic, dacă-l cunoașteti pe băiatul ăsta de mai jos, transmiteți-i salutările mele cordiale. Și mie mi-a plăcut mult caricatura pe care dumnealui și-a făcut-o lejer poză de profil. De-aia am și plătit pe cineva să mi-o facă. Ce-ar mai fi de spus? Io și cu Brad Pitt, de nu fură lumea pozele și-și face conturi de Facebook. Și ăla are noroc cu Angelina, altfel nu-l băga nici dracu’ în seamă.

Întâi texte, acum caricatura, sunt curios ce naiba or să mai găsească să-mi șparlească. Bă, da’ o blondă slabă cu țâțe mari și glezne fine nu s-ar înghesui să-mi fure… ăăă… inima (ce era să scriu în loc de „fure”… „r” e fix lângă „t” pe tastatură).

Pentru conformitate, aveți aici link-ul către contul de Facebook al… cum să-i zic… alter ego-ului meu. Să-l salutați frumos din partea mea, da?

mihai_vasilescu_idiot