Luați de citiți asta:

„Onorată opinie publică, supun atenţiei dumneavoastră o situaţie extrem de neplăcută, în care soţia mea a fost agresată de către un politician de frunte a judeţului Bistriţa Năsăud.

Pe data de 14 iunie 2016, în jurul orei 16:00, soţia mea se află în Bistriţa, pe Bulevardul Independenţei, la trecerea de pietoni semaforizată, în zona BIG şi după ce semaforul a arătat culoarea verde s-a angajat în traversare pe zebră. După ce a făcut câţiva paşi, un autoturism marca Toyota, cu număr de înmatriculare BN30WVW a venit în viteză, în ciuda culorii roşii a semaforului (pentru şofer). Evident că soţia mea s-a speriat pentru că putea fi accidentată şi a lovit cu piciorul în maşină respectivă. Şoferul a înjurat-o (nici nu mă aşteptăm la altceva) şi fiecare şi-a continuat drumul.

Soţia mea a traversat într-un final, după momentul de spaima, şi a continuat să meargă în partea dreapta, pe Bulevardul Independenţei. Când a ajuns la trecerea de pietoni de pe stradă Solomon Halită, acelaşi autoturism care trecuse pe culoarea roşie a oprit chiar pe trecerea de pietoni (deh, şmecher!!!), şoferul s-a dat jos şi a lovit-o pe soţia mea peste faţă, a bruscat-o, i-a rupt maieul şi a agresat-o verbal. Soţia mi-a spus că, textual, “s-a pișat pe ea durere şi spaima” atunci când bestia a lovit-o şi nu a fost metaforă. Ticălosul a continuat violent, a încercat să o oblige pe soţia mea să se urce în maşină lui (chipurile pentru a merge la Poliţia locală – dar ştii ce violator putea fi, ce criminal neprins, sau ce alte gânduri sau planuri avea ticălosul?), însă soţia mea s-a opus şi a încercat să sune Poliţia apelând numărul de urgenţă 112.

Bestia ticăloasă de şofer, când a văzut că nu reuşeşte să îşi ducă planul la bun sfârşit, şi totodată că existau martori care au privit împietriţi la scenele la care am făcut referire, s-a urcat în maşină şi a demarat în trombă. Soţia mea a reuşit să cheme Poliţia, iar aceştia au venit cam după jumătate de ora după producerea evenimentelor şi după un al doilea apel către ei.

După cum am precizat, au existat martori,şi, mai mult decât atât, există camere de supraveghere ale Poliţiei Locale. Unul dintre martori a imortalizat scenele agresiunii la care a fost supusă soţia mea pe un aparat foto şi ulterior, dând dovadă de un spirit civic extraordinar, un adevărat român, i-a adus un cd cu pozele.

De aici încep nedumeririle:

• De ce Poliţia care a venit la faţă locului nu i-a înmânat soţiei mele o copie a procesului verbal?

• Pe dată de 15 iunie, soţia mea a mers la Poliţia locală şi a depus o plângere, a dat o declaraţie şi a înmânat pozele tipărite organelor legii. Mare minune: procesul verbal încheiat înziua precedentă, la care am făcut referire anterior, nu se află încă înregistrat!!!!! Totodată, nici de această dată soţia mea nu a primit o copie a declaraţiei;

• Nemernicul a făcut rost de numărul ei de telefon. De unde? Cumva de la Poliţie?

• Soţia mea a discutat cu o ziaristă pe plan local, care, în loc să îi susţină cauza, măcar în calitate de femeie, încearcă să o facă să renunţe la plângere, susţinând că “viaţă înRomânia este foarte grea”…

• Are posibilitatea acest infractor să influenţeze ştergerea imaginilor de pe camerele de supraveghere ale Poliţiei locale? Tare mă tem că da…”

De aici.

Iar pe domnul cu pula mică îl puteți admira în galeria foto de mai jos.

Ah, să nu uit, au sunat-o fetele de la Sereniti pe tipa agresată.

Mno, ce-aș putea să comentez despre un idiot care a lovit o femeie? Doar că este (sau a fost până zilele astea) vice-președinte PNL Bistrița, se numește Jenor Beudean și reprezintă întruchiparea cocalarului absolut.

[Best_Wordpress_Gallery id=”15″ gal_title=”Beudean”]

 

beudean6