Pentru că tot mai aveam câteva zile libere, ne-am zis că trebuie să facem ceva să ne odihnim după concediu. Că, na, doar n-o să te duci obosit la muncă. 😀

Bun, facem, dar ce? După o lungă și matură chibzuință am ajuns la concluzia că trebuie să mergem undeva unde tot ce trebuie să facem e să NU facem absolut nimic și, dacă se poate, să fie și cu niște mare, cu niște soare, cu niște plajă, cu din astea. Perfect. Dar, unde? Și dă-i și caută, că timpul era scurt și trebuia să ne mișcăm repejor.

Și uite așa am ajuns, absolut întâmplător, în unul dintre cele mai mișto locuri în care am fost vreodată. Cazarea este fabuloasă, în jur e liniște și pace, noaptea se aud greierii, dimineața îți intră soarele în ochi, pe scurt, mai bine nici că se putea.

Mno, ia să vedem dacă ghicește cineva unde e locul ăsta. În ce țară și în ce oraș, dacă se poate. Singurele indicii pe care vi le dau sunt cele două poze de mai jos.

Evident, până la urmă o să vă spun unde e și cum se numește, dar, pentru informația asta care valorează aur curat, trebuie să ne și distrăm un pic, nu?

Deci? Îndrăznește cineva?