Hai să facem ceva ce va fi în premieră pe acest blog și nu numai (cred, mi-e lene să caut). Se dă videoul de mai jos. Video la care ați putea să vă uitați cu sonor ca la orice alt video de pe lumea asta. Dar ce farmec ar mai avea? Ce voiam eu să facem e oleacă diferit.

Cum ar fi să vă uitați la el FĂRĂ sonor și să vă imaginați replicile celor trei (Șerban Pavlu, Andrei Aradits și Florin Dumitrescu). N-are niciun fel de importanță dacă replicile sunt conform cu realitatea sau nu. Nu trebuie să vă imaginați pentru tot videoul, ajung câteva cadre, doar să specificați minutul. Dacă iese ceva mișto, vă dau cuvântul meu că le trimit celor de Lidl și-i rog să schimbe scriptul videoului). Uite, încep eu.

…..

Scena 1

Intră Aradits și aleargă până-n spatele lui Pavlu. Se strâng în brațe. Prim plan pe Pavlu care vorbește:

– Mi-a fost dor de Andrei, de când nu mai joacă pe nicăieri îl văd rar de tot.

Scena 2

Pavlu și Aradits se îndreaptă spre chef Florin Dumitrescu care pare foarte încântat de această întâlnire. Se uită la Șerban Pavlu și rostește tare:

– Salut, Relu. În sfârșit ne cunoaștem.

Pavlu:

– Salut. Plăcerea e de partea mea și eu voiam să te cunosc de mult. Pari mai slab decât la tv. Nu erai și chel?

Aradits, jenat, în timp ce scoate un șorț de bucătar de sub bancul de lucru.

– Pavlule, ăla e Scărlătescu.

…..

Hai c-ați prins ideea. Nu trebuie să respectați linia mea, puteți să vă duceți unde vreți voi cu dialogurile. Mă bazez pe imaginația voastră care în nenumărate rânduri s-a dovedit peste ce m-a dus pe mine capul.

P.S. Cred că se înțelege de la sine că nu voi lăsa niciun comentariu care conține cuvinte sau expresii licențioase. Zic io că putem să fim amuzanți și fără chestii de genul ăsta.

Aici aveți videoul despre care facem vorbire: