Vorbeam recent cu una dintre cele mai mișto tipe pe care le-am cunoscut în această existență. Și când zic „mișto”, luați-o ca atare, femeia arată beton, îi merge capul bine de tot, are un job bun, pe scurt, nu cred c-ar exista bărbat care să-i zică „nu”. Dăcât dacă are ceva hibă la cap sau la ochi. În fine, ați prins ideea, o bunăciune cu creier, ceva destul de rar în aceste vremuri de restriște.

Când am cunoscut-o, tocmai urma să se mute în UK cu un tip care muncea acolo. Iubire mare, era hotărâtă să lase tot aici și să înceapă o viață nouă în perfidul albion alături de cavalerul cu pricina. Well, zilele trecute, am stat din nou un pic la palavre cu ea. Nu numai că nu s-a mai mutat, dar deja terminase a treia relație după ce scăpase de cavalerul din UK.

La evidenta mea uimire și la întrebarea despre unde-a dispărut iubirea aia nebună, femeia a reacționat scurt și lucid: Nu are cum să meargă ceva ce pornește pe Tinder. Pam-pam (asta e completarea mea).

Dar am înregistrat ce-a zis și-am stat oleacă să cujet dacă are dreptate au ba. Până la urmă, am ajuns la concluzia că are perfectă dreptate. Da, nici eu nu cred în relațiile începute pe Tinder. Din punctul meu de vedere aplicația aia are un singur scop: să cauți rapid ceva de fwtut. Și-atunci cum ar putea să țină o relație începută sub aceste auspicii deosebit de încurajatoare pentru formarea de cupluri sănătoase. E ca și cum te-ai duce prin bordeluri să-ți cauți jumătatea. Mă rog, cu puțin noroc s-ar putea s-o și găsești. Cu kilometrajul dat umpic peste cap, dar ce mai contează, nu bate, nu troncăne, dac-o speli e ca nouă.

Da, fetelor, știu c-o să vină ca o lovitură, dar dacă din întâmplare foloseați Tinder convinse fiind c-o să vă găsiți sufletul pereche, sunteți puțin, foarte puțin, în eroare. Pentru că niciun bărbat de pe lumea asta n-o să dea swipe right vrăjit de frumusețea sufletului vostru generos sau după ce v-a evaluat abilitățile de gospodine. Toți ne vom uita după țâțe și cururi, ca niște porci superficiali ce suntem (mă rog, în cazul meu puteți să mai adăugați și gleznele în ecuație). Și toți vom face tot posibilul să punem în practică străvechea și înțeleapta vorbă din bătrâni: încalecă și fwte, descalecă și du-te. Mno, cam asta ar fi pe foarte scurt părerea mea despre acest subiect delicat.

Dar, pentru că foarte recent am ajuns la surprinzătoarea concluzie că nu sunt deținător de adevăr absolut (da, da, nici mie nu-mi vine să cred), mi-am zis că n-ar fi rău să vă întreb și pe voi cum stau lucrurile. Că poate v-ați găsit vreunul sau vreuna fericirea folosind Tinder și-mi dați urgent peste nas. Atenție, când am zis „fericire” nu mă refream la sex, da?

P.S. Te pomenești că Andrei voia să se însoare, nicidecum să lovească ceva rapid?