Înțeleg că i-au retras premiul lu’ doamna Olivia. Iar lumea se bucură și zice că e bine.

Nu știu cum să vă spun, dar nu e bine. E fix ca la fotbal când arbitrul dă un unșpe metri care n-a fost și, pentru că se simte cu musca pe căciulă, mai dă unul în compensație și pentru echipa cealaltă. Nu poți să repari o greșeală cu altă greșeală. Se cheamă c-ai făcut DOUĂ greseli și-ai fwtut tot meciul. Ei, fix așa și cu premiul retras lu’ doamna Olivia.

Da, știu, o să ziceți că organizatorii sunt tot oameni, că oamenii mai greșesc și au dreptul să-și repare greșeala. Nu, boss, asta nu e o greșeală. Premiul ăla nu s-a dat la impuls, trecea Olivia Steer întâmplător pe-acolo și, hop, ce-ar fi să-i dăm un premiu? Aia a fost o gală de premiere la care s-a muncit săptămâni sau luni de zile, știau de multă vreme c-o vor premia pe zâna anti-vaccinistă. Nu poți să vii și să spui senin „am geșit, dar promit că nu mai fac” și să-ți iei premiul înapoi.

Asta nu denotă decât o lipsă gravă de coaie și de încredere în propriile-ți valori. S-au stropșit doi sponsori la organizatori, s-a inflamat oleacă internetul și gata, cel mai simplu e să ne dezicem de tot și toate. Exact, ce spuneam, lipsă de coaie și verticalitate de râmă.

Asumă-ți în plm până la capăt și du-ți crucea, dacă tot ai crezut că faci bine ce faci. Retrăgându-i femeii premiul n-o să mă convingi că dintr-o dată ai înțeles c-ai făcut ceva greșit, ci doar că ești foarte laș.

mihai_vasilescu_olivia_steer