A luat foc internetul după ce o asociație autodenumită pompos „Asociația Pentru o Viață Sănătoasă din România” i-a oferit distinsei cercetătoare în domeniul mămăligii vârtoase și cozii șoricelului un premiu pentru rolul său activ în societate.

Despre cât de greșit e să-i dai premiu unei cetățence care susține chestii precum „cancerul se vindecă singur” și „vaccinurile ne omoară” n-are rost să mai vorbesc, ar fi redundant.

În schimb, vreau să spun că nu cred nicio clipă în dezmințirile celor de la Aqua Carpatica și Medicover și Hofigal și ale tuturor celorlați sponsori ai galei, care acum au adoptat poziția „să moară mama dac-am știut”.

Băbăieți, pot să pun pariu pe orice c-ați știut. Aveți niște bugete de justificat și știu prea bine cât de greu scoateți bani din buzunar pentru evenimente de genul ăsta. Și cum cereți detalii și despre câte scaune vor fi în sală sau dacă invitații intră prin dreapta sau prin stânga ca să hotărâți în ce parte să vă puneți mash-urile. Și-acum o ardeți nevinovat că n-ați halit ceapă deci nu vouă vă miroase gura?

Iar dacă într-adevăr n-ați știut, dacă departamentele voastre de marketing sau PR n-au cerut nici măcar o banală listă cu nominalizații, atunci când au alocat fonduri pentru această mirobolantă gală, înseamnă că aveți acolo numai idioți și incompetenți.

Păi ce vă făceați, bă, dacă era o gală la care-l premiau pe Dragnea pentru rolul său activ în lupta împotriva corupției? Mhm, exact.

Dar, eu zic că rămâne cum am stabilit. Ați știut ca madam Steer e printre nominalizați, dar vi s-a fâlfâit cu grație și-acum doar puneți batista pe țambal, în timp ce vă rugați să treacă mai repede cele trei zile în care subiectul va fi fierbinte, să moară Ion Iliescu sau să facă diseară pesedeul vreo măgărie imensă.

Cei doi cenți ai mei.

L.E. Iată și comunicatul celor de la Aqua Carpatica ce mai spală oleacă din imagine, dar tot îți pui întrebarea „cum să dai bani fără să știi nicio secundă ce se întâmplă la gală?”. Repet, dacă-l premiau pe Dragnea?

mihai_vasilescu_olivia_steer