Dacă e sâmbătă, e Elena.

M-am gândit că sunteți liberi zilele astea și de plictiseală poate vă vine chefu’ de sex și vă prinde naiba nepregătiți. Ia, luați de-aici, c-aveți pe alese.

Sex de împăcare

Dacă v-ați plictisit deja de prea mult stat împreună eu zic s-o puneți de-o ceartă pasională. După mintea unora asta poate duce la o activitate la fel de pasională și în dormitor. Pentru că, nu-i așa, e deja bine știut că nimic nu poate fi mai excitant decât să eviți în ultima clipă un ghiveci cu flori aruncat direct spre propria-ți căpățână sau un recensământ rapid al tuturor neamurilor partenerului. Vii sau moarte.

Sex in vacanță

Presupunând că sunteți în vacanță, FĂRĂ copii, eu zic să dormiți cât puteți de mult. Sex mai puteți face și-n altă parte, dar de dormit nu puteți dormi la birou.

Sex cu năbădăi

Un grup de sexologi, cu o naționalitate încă incerta, au declarat că agresivitatea poate fi excitanta, tocmai pentru că nu știi la ce să te aștepți din partea partenerului. De acord! În învălmășeala aia produsă de trupurile voastre înfierbântate ce mai contează o palmă peste ochi, un cot în dinți sau un brânci cu capul de tablia patului. Atenție însă că s-ar putea să devii excepția de la regula aia cu sexul care n-a omorât pe nimeni!

Dragoste versus sex

Ideal ar fi să nu le combinați. Sexul e ăla pe care-l faci până treci pragul domiciliului conjugal. De-aici încolo FACI DRAGOSTE, da? Chiar dacă de multe ori singur.

Sex tip „dacă ne prinde careva?”

Dacă vă aflați la o petrecere plictisitoare sau la o reuniune de familie (exclus parastasul), puteți adauga un pic de adrenalină furișându-vă într-un dormitor mai ferit. Dacă petrecerea are loc în două camere de bloc tip comunist, luați cu apă rece.

Sex rapid

Dacă sunteti amândoi grabiți, că el cu FIFA 18 și tu cu tocana pe foc, trebuie doar sa actionați mult mai rapid decât de obicei! Nici măcar nu trebuie să te dezbraci de tot. De fapt la cât de rapid trebuie să te miști nici nu te mai dezbrăca. Da’ ce zic io aici, nici nu-l mai face! Ce atâta sex! Pune naibii tocana aia mai repede pe masă!

Sex peste tot

Schimbarea locului în care faceti sex se poate dovedi un stimulent deloc de neglijat. Eu zic așa: azi fă acasă, mâine la birou, poimâine în parcarea subterană, răspoimâine poți încerca și în lift dacă e. REȚINE: Cel mai important este ca de fiecare dată să fie altă femeie. Altfel te vei îmbolnăvi de „plictiseală”. Și poți să mori din asta. Bine, poți să mori și dacă vei fi prins, dar asta-i altă poveste.

Sex tip „ziua și poziția”

De ăsta habar n-aveam, dar am aflat despre el de pe net. Și cică e musai să faci o planificare riguroasa a pozitiilor sexuale, pentru FIECARE fucking zi a săptămânii. Eu însă îți recomand să-ți faci o poză, să mi-o trimiți și te caut io.

Sex în funcție de anotimp

Pentru că e iarna, e frig, bate vântul, poate mai si ninge, amândoi sunteți FOARTE motivați să rămâneți toată ziua în casa. Fiți (dreacu’) creativi și încropiți și voi de-un joc! Scopul trebuie să fie comun: cât mai multe orgasme. Ale cui vedeți voi la final. Dacă e cu număr impar (gen unu’ pârlit), mergeți și voi pe datorie! Doar sunteți un cuplu, ce naiba!

Gata! Dacă n-ați avut de unde alege, vă aștept cu completarea listei, nesătuilor!

 

mihai_vasilescu_sex