La cerea publicului, astăzi avem continuarea textului despre minunatul sentiment al prieteniei pure dintre femei și bărbați. Dăcât că azi e pe invers.

Adicătelea azi, dacă binevoiesc domniile voastre, poate povestiți și voi p-acișilea dacă vi s-a întâmplat vreodată să „greșiți” o partidă de sex cu vreun prieten sau vreo prietenă. Sub protecția anonimatului, desigur. Dacă vă e târșă că vă recunoaște cineva, schimbați-vă numele sub care comentați de obicei. Dacă nu vă e, cu atât mai bine.

Încep io? Sau n-am voie? Biiine, dacă nu vreți, nu vă povestesc despre o prietenă bună din tinerețea mea tumultoasă care a venit într-o zi să facă un duș la mine, pe motiv că la ea nu curgea apa caldă. Și după ce-a terminat cu dușul, cum stăteam noi de vorbă și ne uitam la televizor, dintr-o dată ne-am trezit că s-a tăiat cablul și nu mai avem la ce să ne uităm. Așa că de plictiseală ne-am trezit jucându-ne de-a doctorul până dimineață. Mno, noi tot așteptam să-și revină cablul, da’ dacă tot nu-și revenea odată, ce naiba puteai să mai faci?

A, și nu vă spun nici că vorba aia profund filozofică despre cum „sexul poate distruge o prietenie” în acest caz s-a dovedit complet eronată. Am rămas la fel de buni prieteni în continuare și, dacă viața nu ne-ar fi despărțit, am fi fost și-acum. Mă rog, poate era vorba despre sexul prost și nu m-am prins io, așa ar avea sens.

Dar dacă n-am voie, aia e, nu vă povestesc. Ca să nu vă „influențez”.

Acum, revenind la ale noastre, fetelor, nu mă supăr deloc dacă veniți cu povești care încep cu „eram odată la mine cu Laura, prietena mea cea mai bună, băusem amândouă un pic cam mult și la un moment dat m-am pomenit că ea îmi pune mâna pe sâni, în timp ce eu o dezbrăcam doar folosindu-mă de dinți”. Serios, o să-mi revin greu după ce termin de citit, dar până la urmă o să trec peste. 

Băieți, dacă aveți și voi povești despre cum v-ați simțit dintr-o dată atras de Răducu, ăl mai bun prieten din copilărie, omul cu care ați împărțit patul în armată, nu ezitați. Doar știți că rămâne între noi.

Mdeci, cum stăm? Sau te pomenești că acu’ suntem toți puri și nevinovați.

mihai_vasilescu_sex_prieteni