Nu știu cum stă situația la voi, dar pe mine frigul ăsta mă deprimă. Iar dacă mă mai și gândesc că abia peste șase luni o să fie din nou cald (juma’ de an, în plm!!!) îmi vine să mă ghemuiesc într-un colțișor și să mă mai ridic de-acolo când se întorc păsările călătoare. Așa că să nu vă mirați dacă-s oleacă mai ciufut perioada asta până mă obișnuiesc cu senzația neplăcută că mi se lovesc oasele înghețate unele de altele când merg pe stradă.

Mbun, revenind la ale noastre, am un subiect foaaaaarte interesant pentru azi. Zilele trecute am văzut un topic pe rețeaua noastră de socializare cea de toate ziele (din păcate nu mai țin minte la cine ca să dau link) și mă gândeam să-l dezbatem și noi un picuț aici.

Ipoteza era următoarea. El și ea sunt într-o relație. Iubire, flori, păsărele pe câmpii și alte chestii d-astea siroposo-romantice. Într-o zi el vrea să-i facă o surpriză și vine acasă mai devreme decât de obicei, cu intenția s-o scoată la o cină romantică la mec-ul din colț. Intră pe tăcute, lasă florile pe măsuța din hol și merge pâș-pâș spre dormitor, hotărât să deschidă ușa brusc și să zbiere cât poate el de tare: „iubitooo, ghici cine-a venit acasă mai devreme și te scoate la cină”

Dar ce să vezi, deschide ușa șiii… surpriză mare… dumneaei e în pat, în plină acțiune cu o altă reprezentantă a sexului frumos și slab. Și când zic „în plină acțiune” nu mă refer la faptul că se sfătuiau reciproc câtă ceapă să pună la supa de linte sau la câte grade trebuie să încălzești fierul când vrei să calci cămăși de bumbac cu polyester. 

Well, dragii mei, cum se poate interpreta această situație delicată? Se pune că ea îl înșală sau nu? Adică ce-ați face dacă ar fi să vă lovească o trebușoară de genul ăsta?

Fetelor, stați așa că n-ați scăpat nici voi. Se dă fix aceeași situație dăcât că invers. L-ați găsit în pat cu Vasile, vecinul de la doi, căruia îi explica la modul concret care este principiul de funcționare al pompelor de bicicletă. Și, ca să fie cât mai realistică explicația, bărbatul vieţii voastre se folosea direct de pompa vecinului, dacă înțelegeți ce vreau să zic. Evident, toată chestia asta fiind urmată de vestita replică: „Iubito, dar nu e ce crezi tu, a fost o greșeală, pe tine te iubesc, nu pe Vasile. Nici nu știu ce m-a apucat, făceam și noi o tablă, ca băietii, și dintr-o dată m-am trezit că vreau să i-o sug. Dar jur că e prima oară și nici măcar nu contează”.

Ei, cum stăm, se pune că trebușoara asta e înșelat au ba?

mihai_vasilescu_femei_sarut1