Azi a ajuns mai devreme acasă și e fericită că în sfârșit o să se poată bucura de o seară specială în compania iubitului ei soț. Se schimbă într-un halat de casă, se pune pe canapea, dă drumul la televizor și așteaptă, în timp ce-și imaginează cum el va ajunge, o va săruta lung și apoi îi va spune sa se schimbe în ceva frumos ca să iasă la restaurant. La unul bun și scump. La ăla unde-și dorește să ajungă încă de toamna trecută. Dar, pentru că el nu se va putea abține, toate astea se vor întâmpla după o partidă de sex pasională, chiar acolo, pe covorul din sufragerie, în fața televizorului rămas deschis. Zâmbește încântată și se întinde lung. Greu mai trece timpul când aștepți.

Vine. L-a auzit parcând mașina. Ușa se deschide și apare în prag, intră, aruncă o privire în jur, o vede și se îndreaptă spre ea. Ea aruncă o privire rapidă spre covor ca să-și aleagă locul unde îl va trage în cădere, după ce hainele de pe ei vor fi azvârlite în toate direcțiile. Calculeaza scurt că spre măsuța de cafea ar fi numai bine, ca să nu păteze covorul chiar în mijoc. Începe deja să tragă usor de cordonul halatului de casă, vechi și ponosit, moment în care gândurile-i sunt curmate brusc:

– Ce faci, dragă, ai pus și tu de-o ciorbă sau de-un felu’ doi? Că mi-e foame de rup și în cinșpe minute începe meciul.

Halatul rămâne la locul lui, iar ea se îndreapta încet spre bucătărie. Se mai întoarce doar o dată din ușă:

– Vrei și cu ardei iute?

Vă sună cunoscut scenariul? Se mulează pe legenda aia urbană care zice că pentru orice femeie frumoasă există un bărbat care s-a plictisit de ea? Io zic că se cam mulează. Și, surprinzător, n-o zic cu ironie, ci cu părere de rău. Pentru că, de multe ori uităm cât de mișto sunt femeile din viețile noastre. Dar și mai trist este că de foarte multe ori chiar ele uită cât sunt de mișto.

Și-atunci vin și vă întreb, mai ales că ne-am strâns pe-aici mai mulți cu experiență de viață (ați văzut ce frumos am evitat să zic „bătrâni”?), vin și vă întreb cum reușiți să condimentați momentele de plat și plictiseală care de multe ori sunt inevitabile într-o relație ce ține de niște ani buni? Și din nou vin și vă întreb dacă nu cumva produsele dintr-un magazin de lenjerie sexy, fix cum sunt cele de la SevenSins, ar avea șanse să funcționeze la voi? Sau cu produse de sezon, că tot se apropie Halloween-ul. Iar când zic „să funcționeze” nu mă refer la spălat geamuri, ci la rupt patul, dacă înțelegeți ce vreau să zic.

Deci? Credeți că asistenta sexy, stewardesa obraznică, sau scufița roșie v-ar scoate dintr-o eventuală amorțeală?

mihai_vasilescu_lenjerie_sexy