Băbăieț’ și fete, dacă vă găsiți azi șapte minute libere, vă rog eu să vă uitați la videoul de mai jos. Da, știu, sunt cam multe, dar având în vedere că e vineri și c-o să aveți o adevată revelație când o să vă dați seama că v-ați trăit viețile în păcat, io zic că merită.

După care vreau să-mi ziceți și mie de pe ce planetă vine băiatul ăsta și cam ce e defect la el. Dacă e, că poate sunt io defect, nu el.

Ce voiam să mai spun, înainte să vă las să vă delectați, pe mine m-a avut total când le-a dat p-astea două:

Nu există prezervative pentru a proteja inima unei ființe umane.

Șiii, preferata mea:

Ce poți face când cineva vine și te întreabă:

– Tu ești încă virgin?

Răspunde acestui om care vrea să-și bată joc de tine în felul următor:

– Da, sunt încă virgin și sunt mândru de asta!!! Virginitatea dintotdeauna a fost o onoare. Virginitatea este un lucru de care trebuie să fii demn și mândru. Nu uita, virginitatea este un dar care îți este oferit o singură dată în viață. Acesta trebuie oferit doar unei singure persoane, aceleia cu care vei petrece tot restul vieții tale. 

Bine, bo$$! La mai mare. Sau, mă rog, cum se urează la voi acolo.

Mno, ce să zic, vizionare plăcută și aveți grijă cu preacurvia că e groasă. Pocăiți-vă, păcătoșilor, că acuș vine sfârșitul lumii și parcă văd că nu călcați în împărăția cerurilor.

Gizăs fucking craist, oamenii ăștia chiar există!

P.S. Pe filozoful cu prepuț intact îl cheamă Beniamin Graur și-l găsiți aici. Nu de alta, dar poate sunt doamne sau domnișoare pe-aici care ar vrea să-l cunoască mai îndeaproape. Știți ce zic?

 

mihai_vasilescu_virginitatea_beniamin_graur