7,174 cititori

Trei lucruri pe care femeile nu le vor înțelege niciodată

– Ești la a treia întâlnire cu el. Deja totul merge minunat și pare că vă potriviți extraordinar. Ce să mai, comunicați până și la nivel telepatic. Și-ți spune asta chiar modul în care ascultă matur când tu-i povestești orice-ți trece prin cap. El doar rezonează și aprobă. Ba chiar de multe ori citești în ochii lui cum trăiește adevărate drame pe măsură ce-i vorbești despre situația dramatică a mătușii Gina, de la Lehliu, care se luptă cu o dischinezie biliară urâtă sau despre cum și-a pierdut zilele trecute prietena Violeta motanul. Te uiți în ochii lui și înțelegi că e acolo, te susține și e hotărât să lupte alături de tine cu bila îndărătnică a mătușii.

Ce nu știi tu (și o să afli acum) este că noi, bărbații, avem o capacitate de disimulare fantastică. Practic, ne putem separa creierul de restul corpului, cele două devenind entități separate pe toată perioada extraordinarelor povestiri despre bila mătușii Gina. Astfel, în timp ce limbajul trupului va transmite toate semnalele empatice pe care îți dorești cu atâta ardoare sa le primești, creierul va emite un singur semnal: sex, sex, sex, trebuie să fac sex cu ființa asta plictisitoare că altfel n-o mai suport mult.

– Voi doi într-un restaurant romantic. El stă cu spatele la intrare și pare că are ochi și urechi doar pentru tine. Cu toate astea, o să știe cu cel puțin zece secunde înaintea ta când pe ușa localului a intrat o reprezentantă a sexului frumos pe care orice mascul de bun-simț ar cataloga-o drept “bună rău”. Și asta deși nu se va uita niciun moment în direcția ei. Poate crezi că exagerez, nu? Ești convinsă nu numai că n-a remarcat-o, dar și că n-avea cum, el are ochi doar pentru tine. Well, atunci hai să facem următorul test. După ce “aia” s-a așezat la una dintre mese, spui în treacăt total dezinteresat: “ia uite, iubitule, ce ruj nașpa are asta care a venit”. O să constați cu stupoare că-ți va răspunde tot fără să arunce măcar o privire în direcția ăleia: “nu e nașpa, nu i se potrivește ei nuanța asta deschisă, ar fi prins-o un vișiniu putred”.

Atenție! Testul funcționează cu o singură condiție: dacă până și tu ai ajuns la concluzia, plină de invidie, că aia e mega-bună. Asta desigur, în ciuda gurii prea largi (i se văd ca dracu’ dinții când râde), a mâinilor alea prea subțiri (schiloada naibii), a rochiei care-i stă oribil pentru că e prea slabă (ce ziceam, dă-o naibii de aschilopată) și a coamei ăleia de păr blond ca mierea (demodat, nu se mai poartă de anul trecut).

– El stă pe canapeaua din living și se uită de ceva vreme în gol. Aproape că nici nu clipește. De obicei acesta este cel mai propice moment să-i serviți celebra întrebare care ne deconcertează total: “la ce te gândești, dragă?”. Și tot de obicei cam din momentul ăsta începe și scandalul.

Ce voiam să spun, chiar dacă el a răspuns “la nimic”, să știi că n-a făcut asta cu vădita intenție de a te jigni, chiar dacă ești ferm hotărâtă să crezi asta. Ce iarăși nu știi tu este că noi, bărbații, suntem capabili să stăm ore în șir fără să ne gândim la nimic. Iar dacă totuși, printr-un miracol, ne trece ceva prin cap, șansele să fie ceva de genul “cum morții mă-sii a ratat ăla cu poarta goală”, în loc de “ce i-aș face lu’ bunăciunea aia de la doi”, sunt extrem de mari. Credeți-mă!

Gata! Când femeile vor înțelege toate cele de mai sus, omenirea va arăta cu totul altfel.

mihai_vasilescu_femeie_socata

129 de păreri la “Trei lucruri pe care femeile nu le vor înțelege niciodată

 1. Pentru nr. 3… AMIN! De cate ori nu ma gandesc la nimic. Pur si simplu, negru, ascult cum sta masa pe gresie, si dintr-o data, ma paleste intrebarea: “De ce esti suparat?” “Dar nu sunt.” “Minti, ca se vede pe tine.”

  Comentariu beton! Thumb up 68 Thumb down 0

  • @Alrxandru, well… asta-i. 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 6 Thumb down 0

  • Ai tu ceva… Sigur!
   Și uite așa începe acțiunea “tocatul” până gasiți un motiv.?

   Comentariu beton! Thumb up 31 Thumb down 0

  • Ei bine, daca nu aveam, in 5 minute imi da mai multe motive:))

   Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 0

  • Exact! Sărim în ajutorul vostru oricând. Suntem cel mai frumos vis pentru voi.

   Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 0

  • Mersi… Apreciem enorm ajutorul de acest tip :))

   Comentariu beton! Thumb up 5 Thumb down 0

  • Nu doar bărbații și eu mai stau câteodată pe canapea sau scaun, mă uit în gol și nu mă gândesc la nimic. Doar stau, îmi limpezesc mintea câteva secunde sau minute, cine se mai uită la ceas?

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

  • @Roxi, nu cred așa ceva. O femeie care să facă asta? Nţţţ.

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • Păi ba da, să crezi. Și dacă sunt întreruptă din privit în gol cu diverse întrebări nu răspund. Nu zic nimic pentru că nu mă gândesc la nimic și nu pot vorbi. Dacă trebuie să vorbesc înseamnă că trebuie să gândesc și eu nu gândesc în secundele alea :)) Sper că m-am făcut înțeleasă.

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 0

  • @Roxi, loud and clear. 😛

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • Nici eu nu cred…:))

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • E sentimentul de transă :)) e atât de relaxant când faci asta încât nu vezi, nu auzi, nu te miști :)) tu cu piticii tăi și atât!

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Eu chiar nu înțeleg pauza de la gândit. Mi se pare ireală.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

  • pai chiar e ireala

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • pur si simplu lasi totul sa treaca pe langa tine. Cam ca pe langa gard. Nu te gandesti la nimic. Nimic. Nici macar la tine. Stii ca se zice ca omul merge in natura sa stea linistit sa se relaxeze? Ei bine, se poate si acasa, daca nu esti intrerupt. Pur si simplu, cum am zis mai sus, negru in fata ochilor, incat dupa 15 minute te intrebi: “Ai sa-mi bag p@%a, cum dracu au trecut 15 minute, ce am facut cu viata mea?” :))

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • Este posibil?

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. La numărul 3 răspunsul meu este, de obicei, “la nimic, îmi odihnesc ochii”. A mea soție nu a reușit să înțeleagă cum vine asta până nu l-a văzut pe piticul meu cel mare făcând același lucru.?? Primele două le confirm fără prea multe comentarii.?

  Comentariu beton! Thumb up 15 Thumb down 0

  • @Ionut, deci cu tine seamănă ăla mic. :)))

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • Daaa! Din păcate a moștenit caracterul meu dificil, dar, din fericire, a moștenit frumusețea de la maică-sa.?

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • @Ionut, cum e mai nasol. :))))

   Comentariu beton! Thumb up 5 Thumb down 0

  • @Mihai, nț! Nasol era dacă moștenea caracterul și mai dificil de la maică-sa și frumusețea mea. Nasol pentru mine, bineînțeles!??

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @Ionut, păi m-ai indus în eroare. Nu zisesei că și doamna are caracter dificil. 😛

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @Mihai, păi altfel de ce mi-aș “odihni ochii”? ???

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • @Ionut, corect. :))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 3. Aia cu ..,,la nimic,, o înțeleg perfect. 🙂 Poate dacă bărbații ar fi curioși să întrebe femeile acestea ar spune,,la nimicuri,,. 🙂 🙂

  Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • @9, femeile? La nimicuri? Niciodată! Ele duc soarta lumii în spate.

   Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 2

  • Ahahaha! 🙂 Ele spun ,,la nimicuri,, sarcastic, pentru că asta cred bărbații despre ele.

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

 4. “Tre’ să fac sex cu asta că n-o mai suport” ???????. Priceless!!
  Păi, atunci o să trec la artileria grea. Eu am doar mătușe bătrâne și toate au cel puțin o boală. Și dacă o fi vreuna sănatoasă, care n-are nici pă dracu’ o să inventez eu ceva.

  Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 1

  • @Elena, ăăă… cred că nu mă tine mă refeream. 😛

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @Mihai, ar fi fost culmea?.

   Comentariu beton! Thumb up 6 Thumb down 0

  • @ElenaP de-aia te iubim noi pe tine: că eşti mamăl şi tatăl fetelor de pe-aici! 🙂

   Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 0

  • @Victor, hahahaaaa. Cum, mă, să faci sex cu una că te enervează?
   Poate să faci sex cu ea în draci, asta da!

   Comentariu beton! Thumb up 12 Thumb down 0

  • @Mihai, hopa, cred că te urmăreşte vreo mătusă de-ale mele şi m-a amendat cu butonul roşu. Fie e cu ochii pă tine, fie s-a supărat că am scris la băşcălie “mătuşe”în loc de “mătuşi”.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 5. Ma crezi ca am asociat expresia “sunt extrem de mari” cu altceva? (ma gandeam la ceva extreme de mari, nicidecum la sanse) – “șansele să fie ceva de genul “cum morții mă-sii a ratat ăla cu poarta goală”, în loc de “ce i-aș face lu’ bunăciunea aia de la doi”, sunt extrem de mari. Credeți-mă!”

  Of Doamne si de cate ori nu am realizat ca dupa ce am vorbit si m-a si aprobat nu a auzit absolut nimic…m-am obisnuit cu expresia “nu mi-ai spus si mie, eu de ce nu stiu nimic?”

  Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 0

  • @jeni, știi cum e, fiecare cu ce-l doare. 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 6. Răspunsul “nu ma gândesc la nimic” este o invitație la “te rog sa îmi bagi cuțitul ala de filetat direct în jugulara”. Dar cel mai nasol este când tu, umil, întrebi (ca sa arați ca iti pasa…): “la ce te gândești?”. Si vei realiza ca tocmai ai lăsat ușa de la cușcă deschisa.

  Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 1

  • @Georgian, de-aia mai bine nu întrebi NIMIC.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • Am putea alimenta Bucureştiul timp de 6 luni numai cu impulsurile electrice din neuronii unui bărbat întrebat de iubită:
   “Dragă, ştii ce e azi?”

   Comentariu beton! Thumb up 5 Thumb down 0

 7. Dacă acel bărbat spune despre o duduie că “ar fi prins-o un ruj vișiniu putred”, nu cred că uitatul după femei este problema ?

  Comentariu beton! Thumb up 33 Thumb down 1

  • @Cristina, exact! Un bărbat care cunoaște mai mult de 3 culori (primare) acela sigur a explorat mai mult în viata lui. Dar asta se numește de fapt schimb de experiență. 😀

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • @Cristina, io zic să nu te pripești. Dacă vrei facem pe probatelea, ca să nu zici că-s doar vorbe. Pentru că, da, eu știu ce e aia “vișină putredă” și port fuchsia. 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 8. Doar 3 lucruri ? Putem scrie un roman intreg de lucruri. 🙂

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @nacele, absolut!
   asta a fost primul gand dupa ce-am citit titlul.

   si,din experienta si ptr respectarea adevarului, aia cu sex, sex, sex se cuvine corectata cu sex, bere, fotbal, sex, bere, fotbal.

   Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 1

  • @nacele, evident, dar le-am zis și io pe alea mai importante.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 9. Disimularea voastra in a ne asculta vine cam pe acelasi palier cu disimularea noastra cand nu ne-a placut partida de amor, dar nu vrem sa va intristam…

  Comentariu beton! Thumb up 26 Thumb down 1

 10. Acum mulți ani cand a apărut in peisajul monden Nicoleta Luciu, eu lucram într-un colectiv format exclusiv din bărbați/băieți. În fiecare zi visau cu voce tare și oftau gândindu-se la Nicoleta. Dupa o vreme, sătulă să nu fiu inclusă in conversație, îi rog să mi-o arate și mie pe Nicoleta asta care le luase mințile. Și deschide unul din ei o revistă cam uzată de pe bancul de lucru direct la pagina unde o poza cu numita Nicoleta privea provocator. Nu era pe gustul meu, dar am inteles după prima privire ca adorația lor pentru fata din poza era total justificată.
  Trece ceva vreme și deja toata presa de cancan vorbea despre fata asta. Unde deschideai o revista, Nicoleta….cand incercai sa asculti o știre, era despre Nicoleta.
  Și uite așa se gândesc niște băieți de la radio să profite de celebritatea neașteptată obținută de această fată și organizează într-o zi nu știu ce fel de acțiune în care mai multe “bunăciuni” de-astea să facă tot ce pot să atragă atenția bărbaților pe stradă. Era un soi de concurs…..nu conteaza, de fapt intentia lor era să le facă mai frumoasă ziua celor care visau cu ochii deschisi la frumusețile din poza de la pagina 5.
  Și uite așa ne nimerim noi, eu și bărbatu’meu, în mijlocul bulevardului Magheru, așteptând la semafor când…..ce să vezi. Dintr-o mașină care venea din sens opus și care s-a oprit lângă noi iese în toată splendoarea pe geam…..cine credeți?! Nicoleta! Nu știu cum am reușit să surprind cu coada ochiului scena ce se petrecea în jurul nostru. Absolut toată lumea se oprise in loc și o admira în timp ce ea, cu o nonșalanță teribilă, îi trimite pupici bărbatului meu. Ăsta, perplex, se uită la mine cu o față disperată și mă întreabă; “cine dracu e asta și ce vrea de la mine?!” la care eu îi zic, abia străduindu-mă să nu pufnesc în râs: “E Nicoleta Luciu! În momentul ăsta te invidiază toti bărbații din București!” Super nervos, bagă în viteză și demarează cu scrâșnet de roți. “Lasă-mă dracu in pace că am treabă, nu mă interesează pe mine aia!” Și cine apărea la televizor la principalele știri ale zilei?! Nicoleta Luciu trimițându-i “bezele” ostentativ lui bărbatu’meu în mijlocul bulevardului Magheru! :)))
  Și acum râd de el pentru faza aia!

  Comentariu beton! Thumb up 35 Thumb down 0

  • @Anouk, păi, na, dacă avea omu’ treabă. 😛

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @Mihai, eu cred că erau acri strugurii!

   Comentariu beton! Thumb up 6 Thumb down 0

  • @Anouk, am vrut sa spun asta, da’ am zis să nu ne certăm de mircurea. :)))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @Mihai, de ce să ne certăm?

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @Anouk, păi ziceam de om și de Nicoleta Luciu. 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Mihai, ok, dar tot n-am înțeles care ar putea fi motivul de ceartă?!

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Anouk, aoleu, era o glumăăă. Ești cu fundu’-n sus azi?

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Mihai, am alergie la atâta galben!

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Anouk, aaa… asta era. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Mihai, nu, nu era asta…..eram doar proastă si n-am ințeles. :))

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • Omul a avut centura neagra in disimulare si prezenta de spirit…..ce era sa-si i-a un pupic cu placere si o privire de aproape in decolteu si dupa aceea sa nu mai manance mancare calda cu lunile si sa doarma pe canapea…?

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @sorin, n-ar fi fost cazul. Cum punea Elena problema intr-un articol acum ceva vreme….eu îi ințeleg nevoile și i le accept chiar dacă nu mă implică pe mine.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • hmmm…….si el gandeste la fel ??….daca era Mihai Bendeac si iti dadea pupici tie ca unei vechi cunostinte ?

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @sorin, nu el nu gandeste la fel. Dar eu nu am avut nevoie de altceva deocamdata. In ce priveste pupicii…..e gelos si cand ma pupa nepotu’meu! :))

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 11. Eu numesc starea aia rară,atunci cand femeia este fals introspectiva,femeia de la Hamangia.De fapt fierbe cand treci imperial de spe ori pe lângă ea si nu o întrebi nimic.Stii ca daca întrebi s-a rupt zăgazul.O sa isi spună,boului ăstuia nu îi pasa de mine,sigur are vreo curva.Uite-l mă cum trece,nu vede cum sufăr.Acu gata sigur are vreo curva.Sigur e aia cu care radea ieri pe strada.
  Si atunci cei patru calareti ai apocalipsei vor purta numelei ei.O asculti ca ai fost prost si nu aveai in mana aspiratorul de masina si nu descuiaseși usa.In mintea ta zbârnâie un gând:cum plm a pierdut Steaua campionatul in ultima etapă?

  Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 0

  • @edelweiss, exaaaaaact, dar exact așa. 😀

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 12. Eu am mai multe lucruri pe care nu le inteleg la barbati… Poate gasesc pe aici lamuriri…
  – Imi place foarte foarte mult cand jumatatea ‘ mestereste’ cate ceva… E unul dintre cele mai excitante lucruri pt mine… Dar de ce fix atunci, in concentrarea aia mare, cand vin asa tiptil si ii propun diverse..hmmm… probleme de rezolvat… ridica ochii cu o privire de alien si zice ‘ nu acum, te rog, asteapta putin..’ sau ‘ e urgent? Am treaba’ … Moartea pasiunii..
  – De ce un barbat se enerveaza daca ii cotrobai in mega- trusa de scule… Ma fascineaza surubelele puse pe sertare si sertarase, diverse chestii interesante ( unele habar nu am pt ce sunt, sau daca stiu pt ce sunt nu stiu cum anume se face treaba aia).
  De ce sa te oftici daca am scos patentul si l-am pus in dreapta jos in loc de stanga sus a doua deschizatura?
  – Voi nu intelegeti de fapt, ca femeile se pricep la fotbal ( bine, in mare) dar e distractia unora dintre noi sa intrebam chestii misto gen ‘ de ce a fluierat ala?’ ‘ cum adica ofsaid?’ ‘ pai si din corner de ce e greu sa dai gol?’
  – Imi plac sincer serile cu baietii in sufragerie… Si daca sunt o doamna si am grija sa imi fac aparitia cat mai rar, iar atunci cand intru aduc bere rece sau diverse gustari sau ce mai vreti voi, nu inteleg de ce nu e clar pt iubi ca trebuie sa prestesteze dublu in seara aia… Sunt atat de epuizante serile cu baietii? Mie imi plac.. De obicei citesc o carte in 3-4 ore…

  Comentariu beton! Thumb up 19 Thumb down 0

  • @Miki, răspund eu:
   – fiindcă meșteritul ăla nu e așa de simplu. Un plan a fost făcut, o strategie, niște scule alese cu multă înțelepciune au fost implicate în proiect, niște pași trebuie urmați, atunci există cheful de așa ceva. Nu oprești omul în mijlocul procesului fiindcă vrei tu prostii. Uită unde a rămas, pierde șirul sau cheful, și se va apuca de treaba aia din nou după 3 luni. Suntem simpli și facem lucrurile simplu, câte unul pe rând.
   – dacă muți patentul din stânga în dreapta NU-L MAI GĂSIM!! Bărbatul știe unde să găsească patentul, chiar dacă e ascuns în cel mai mare haos posibil, cu condiția ca haosul să fi fost făcut de el. Altfel, e pierdut. Asta cu “nu umbla la sculele mele” este și o chestie preventivă.
   -voi nu înțelegeți cât de enervant este ca, în timpul unui meci tensionat, să răspunzi la întrebări tembele (pentru noi) de genul “ce este offside-ul” sau să asculți comentarii de genul “uite ce tatuaj mișto are ăla” în timp ce tu îl înjuri pe “ăla” în gând fiindcă a dat cu mingea peste stadion. De altfel, am o colecție impresionantă de comentarii de genul ăsta pe care le aud când mă uit la meciuri. Ca să fie clar: la meci înjuri și atât.
   -la ultimul punct nu știu ce să zic. De obicei, după o seară cu băieții, e cam greu să îmi mențin echilibrul, orice poziție oarecum culcată presupune o senzație de vertij de parcă întreaga cameră ar fi un carusel, iar de “prestat” nici nu poate fi vorba. Dacă seara cu băieții a presupus cumva și niște înfrângeri la Playstation sau o bătaie luată de echipa favorită, la senzațiile de mai sus se mai adaugă și niște nervi.

   Comentariu beton! Thumb up 21 Thumb down 0

  • Ahaaaa
   Deci voi va concentrati intr-o singura directie… Am inteles… Dar daca ai draci ca ala a sutat peste poarta, nu e momentul sa iti distrag atentia intrebandu-te cum il cheama pe frumuselu’ ala sau ‘ cu ce fel de elastic si-a prins ala codita de ponei de nu i se desface?’, nu?
   La mine merge daca imi distrage cineva atentia si ‘ detoneaza ‘ tensiunea…
   Pai ia stai asa…jocul la playstation e un joc… Voi chiar va ofticati pe bune????

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @Miki, nici un joc nu e doar un joc. Să înțeleg că nu ai văzut niciodată un mouse zburând în perete sau o tastatură lovită cu furie de masă? Nici nu ai auzit niciodată nemuritoarele cuvinte ” Al dracu’ să fie ăla care o mai juca vreodată ceva cu tine….’Te-n plm de bulangiu norocos!”??
   Ca să îți răspund și la treaba cu parfumul de mai jos: vezi prima mea “-“. Începem o sticlă de parfum, o terminăm, trecem la următoarea. Pe rând, plan, strategie, ABCDEF…. Nu poți să le amesteci, totul devine confuz.?

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • @Ionut: Omule! Mai bine de-atât nu se poate! Este superlativul absolut în ceea ce ne privește!!!
   @Miki: No offence, dar ce cauți la sculele omului? Ce? El umblă în dulapul tău cu crătiți, polonice și strecurători?

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • Aaaaa…. Daaaa… Raspuns final.
   Cand gateste el normal ca umbla in dulapul cu vase si unelte…
   Si ce, eu ar trebui sa astept sa vina el acasa si abia apoi sa iau patentul?

   P.s. Dl A. cred ca citeste pe aici….
   Cand am ajuns aseara acasa am gasit o cutie mica de scule cu patent, vreo 2 surubelnite, cuie, surubuti ciocan mic, benzi izolatoare, scoci, lipici … Diverse… Si mi-a zis ca e pt mine daca am nevoie… ca sa nu ma pierd in trusele celelalte…Ale lui :)))

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • Nu ascult ‘ ce zice’ baietii. E mai bine pt mine.
   N-am vazut tastatura bucati sau mouse in gradina blocului…
   Isi strang cuminti resturile si dupa seara baietilor, ultimul care pleaca duce si punga cu gunoi, sticle etc.
   Uneori mai aud injuraturi prietenesti dar putine ‘ prototipuri’ sau ‘ combinatii noi’

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 13. Pe mine ma cam mira ca un barbat ar observa la o tipa buna care e nuanta rujului.
  A..si pot confirma ca exista cel putin un cuplu in care rolurile din situatia 3 sunt inversate

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @ich, da’ de ce te miră? Crezi că toți suntem niște pitecantropi?

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • A..nu.nu chiar 😀 ..doar ca..si mie imi vine greu sa observ nuanta rujului..daca o tipa e chiar buna…deci ma gandesc ca la o privire fugara..prioritatile sunt altele

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 14. Ce faci bade? Sezi si cugeti? No, numa’ sed

  Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 0

 15. Hai măi, că mai sunt și bărbați care întreabă de”nspe” ori pe zi:”la ce e gândești, pisi?” Mai ales când ai lângă tine una care trăiește în reverii constant!

  Comentariu beton! Thumb up 5 Thumb down 0

  • @lectorarumana, well… să ne prefacem că nu există, zic.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 16. Sunt trei lucruri secrete, Mihai Vasilescu imi e teama ca esti un tradator

  Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

  • @Corl, și mie mi-a părut rău că am dat din casă. Dar abia după ce-am realizat.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 17. E valabil intr-o mai mica masura si pentru barbati.

  In majoritatea cazurilor (alea stiute de mine, fireste !), paradoxal, o relatie cu un tip/a misto e mai sigura. Inseala mult mai rar spre deloc. Pe de o parte pentru ca nu mai tin sa-si etaleze “valoarea”, pe cealalta, si daca totusi vor, sunt mult mai selectivi.

  Naspetii/tele nu iarta nimic ! Ego-ul lor e flamand rau si sunt muuult mai laudarosi.
  Nu va mai bazati, asta in cazul in care o faceti, pe lipsa de atractie a partenerului.

  Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

  • @Faiantaru’, te-a suparat cineva azi?

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @Faiantaru, dacă am înțeles bine, e doar o chestie de Ego?
   Dacă nașpeții nu iartă nimic din cauza acelui Ego, relația cu cineva mișto o fi mai sigură conform logicii tale, dar e și împlinită? Fainii nu au Egoul îmbibat de prea multe impresii pozitive despre propria persoană?
   Doar că veni vorba, nu pentru că ar fi subiectul postării lui Mihai, din câte știu, de înselat înșelăm în ansamblu, ca specie, nefiind monogami. Mă rog, persoanele de față se exclud 🙂 Motivele aparente sunt variate, dar la bază, simpliste. Biologic așa suntem. Dar asta cu nașpeții și fainii n-o știam sau nu în varianta în care ai prezentat-o tu 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 18. Am si eu INCA o nelamurire…
  De ce daca un barbat are 3 parfumuri nu le foloseste alternativ?
  De ce sa astepti sa se termine unul ca sa incepi altul?
  Si cum dracu’ sa fac sa aflu ce cadou sa -i iau de ziua lui? Dintre nemernicii lui de prieteni niciunul nu stie
  Daca intreb asa, mai pe departe ce si-ar dori zambeste in coltul gurii si zice ‘Nimic, daca am nevoie de ceva, imi cumpar’
  Mega trusa de scule supraetajata ( cutie de depozitare de fapt) i-am luat acum 2 ani, parfum/ casetute seturi de ras are vreo 6-7 in dulap asteptandu-si randul…
  Anul trecut i-am luat un cleste de sertizat… A ras si mi-a aratat in trusa cu scule unul de alta culoare ‘ si mai complex’.. ( dar avea alta culoare la naiba!!) iar despre setul ala de 60 surubelnite si chei a zis ca are mai putine si bune…
  Acum 3 ani i-am umplut portbagajul masinii si bancheta din spate cu toate tipurile de bere gasite in supermarket. Cate 1 bax… Fie ca erau cutii, sticle sau pet-uri.. Si 2 butoiase …:)))
  Anul asta ce mai fac???
  De ce trebuie sa fie asa de complicat sa ii cumperi un cadou unui barbat?????

  Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 0

  • Ia-i ceva de imbracat/ incaltat. Eventual, ia-l cu tine ca sa nu gresesti masura si sa fii sigura ca-i place.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 2

  • Nu merge la shopping.. Merg eu cu el…
   I-am dat odata un card cadou de la H&M…
   A stat o vreme prin portofel si dupa aia i l-a pasat lu’ doamna maica-sa de ziua ei… ‘ Nu te superi iubi, nu? Ca eu cine stie cand ma duc’
   Grrrraaahhh

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @Lucia Iorgulescu, ai spus o blasfemie! 😀 Şi soţia mea a încercat asta şi a rămas blocată când am întrebat-o: “De ce mi-ai luat blugi şi adidaşi? Am deja o pereche din fiecare.” A încercat, timid, să-mi explice că se gândea că nu-mi strică să am câte două perechi, să le alternez. I-am atras atenţia că, dacă nu port singura pereche de adidaşi, atunci port singura pereche de sandale sau singura pereche de bocanci (în funcţie de anotimp). Şi că singura pereche de blugi o voi spăla în weekend, într-o zi în care voi sta în casă. Cu asta i-am răspuns şi lui @Miki la întrebarea de ce se trece la următorul deodorant/parfum/aftershave abia după ce s-a terminat precedentul. 😀

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @miki, anu’ asta, you, naked, cu o fuda rosie si un scenariu kinky!! sa vezi recunostinta! (am si variante ajutatoare la nevoie) :)))))))))))))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • A fost de Craciun varianta cu funda rosie la gat, bikini rosii , catuse in stanga si un Tuborg in dreapta… In caz ca i se face sete..

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @miki, varianta unu, face Mihai un sondaj ajutator cu “ce-si doresc barbatii de ziua lor”, vazand ca oricum nu ii intelegem.
   Varianta doi, orice, dar sa aiba de-a face cu sexul :))))))

   ps. n-avem aici “private” ca ti-as povesti niste scenarii :))))))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • Cumpără-i niște carti

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Nu citeste. Citesc eu pt amandoi…
   Singurele dati cand atinge cartile sunt cand mi le cumpara sau cand sterge praful.
   Cu cartile e simplu la mine.. Mereu am cate ceva in wish-list sau in cos pe diverse saituri…

   De aia zic…. E foarte complicat sa-i iei cadou unui barbat.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Miki, adică cum să le folosim alternativ? De ce-am face asta? Ca să ce? Dacă primul mai are încă în el, de ce să mai încep unu’???

   Comentariu beton! Thumb up 6 Thumb down 0

  • Fiindca parfumul depinde de starea de spirit..

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Miki, aoleu! Pe bune?!

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 19. Și să mai zică cineva că nu sunteți de pe Marte… Nedumerirea mea e: cu ce-o fi greșit planeta aia?! 🙂

  Comentariu beton! Thumb up 13 Thumb down 0

  • @Laura G. s-a supărat când l-a auzit pe Smiley că vrea să plece acolo.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • Mda, și-l târâie după el și pe Cheloo. Ce ne facem, doamnelor, fără ăștia doi!? 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Laura G., o să fie greu. 😛

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 20. Pe 3 nu o cunosc. Cred că am ceva cromozomi femini în mine și sunt defecți (nu zic cum că toți cromozomii x sunt defecți, doar ai mei!) și tot timpul mă gândesc la ceva! Dar da, sunt pierdut acolo în lumea mea.
  1. Pfffff, și încă cum! Suspectez că de aia avem 2 urechi, ca să treacă informația inutilă iar creierul să nu aibă nevoie să o filtreze!
  2. Tactica ideală! Niciodată nu te uiți fix la centrul feței interlocutoarei! Asta ar însemna să îți blochezi singur perspectiva și nu e ok! Despre cum se îmbracă fată aia? Cui îi pasă? O femeie frumoasă e frumoasă doar când e dezbrăcată! Orice îmbrăcăminte​ nu ajută în nici un fel! Ba chiar din contră, alterează realitatea, iar realitatea e singura care contează!
  Cine vreodată și-a imaginat cum arată o femeie îmbrăcată? Nici dracu’!

  Sună cam misogin și trăim într-o lume politically correct…

  Comentariu beton! Thumb up 6 Thumb down 0

  • @dragos, uite, eu! Mie îmi plac mai mult femeile ÎMBRĂCATE.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 21. Sunteti niste fiinte simple si perfecte. Sunteti nascuti relaxati. As vrea sa ma nasc barbat si sa pot experimenta ganditul la nimic. Nu de alta, dar mie imi trec atatea ganduri prin cap, oricand, oriunde…incat devin obositoare si obosita.
  Ok, am inteles, atunci cand intra aia cu coama blonda va trec si voua ceva ganduri 🙂 (tot prin cap).

  Comentariu beton! Thumb up 10 Thumb down 0

  • @mothership, ne trec, dar rar de tot. 😀

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 22. La ce te găndești?In realitate mă găndesc la bucile noii colege din Columbia .Răspuns:mă găndeam să căutăm un apartament mai mare.
  Însă problema groasă vine odată cu următoarea întrebare ,pe lîngă care iminența unui nou război mondial pare o ușoară formă de iritație după bărbierit:
  Ce se întîmplă cu tine în ultima perioadă???Pui privirea de vițeluș ,tragi aer în piept și nu te miști din locul în care ai stat!Dacă mai ai o fărîmă de credință,bagă rapid un Tatăl Nostru în gând,pentru că se va dezlănțui Iadul.Partea bună este că o să îți amintești lucruri de care ai uitat cu desăvărșire.Gen ,anul trecut in vară,ai avut un schimb dubios de priviri cu una din prietenele ei venite in vacanță.Sau de revelion ai ieșit să fumezi doar cu nepoata prietenului tău,botoxata dracului!

  Comentariu beton! Thumb up 16 Thumb down 0

  • @Paco, ahahahahahaaaaaaaaaaaaaa… daaaaaaaaaaaaaaaaa

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 23. aia cu “nu ma gandesc la nimic” e cea mai tare. Stim din start ca nu poti “sa te gandesti la nimic”. Poate doar daca esti calugar tibetan .
  In acelasi timp, o folosesc si eu :)))))) Iar cand o folosesc, inseamna ca nu tre sa stie la ce anume ma gandesc. Deci cand imi zice faza, zambesc si il las in pace. O sa zica singur mai tarziu :))))))
  Aia cu rujul iar e vraja marii. i-auzi, visiniu putred! hahaha!!! Poate masura aproximativa la cupa de sutien sau chiloti, dar nuanta de ruj, never!! Apoi cand una-i bunoaca, e bunoaca, nu tre sa isi foloseasca vederea periferica, ca o admiram pe fata amandoi.
  Aia cu povestitul cu matusile etc, e fix invers. Mi-a povestit primul si al doilea razboi mondial de vreo ‘nspe mii de ori convins de fiecare data ca e prima data, maxim a doua. Moment in care eu intru in modalitate de disconnect si incep “sa ma gandesc la nimic”(adica eventuale scenarii cu bunoaca) :)))))))

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 5 Thumb down 1

  • Multi barbati sustin ca se gandesc la ,,nimic”, nimicul insemnand vecina de la 2, calificarea pentru cupele europene, rca, inflatie etc.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @laura, stiu ce inseamna. Si eu deseori ma gandesc la nimic. :)))))
   Faza tare este ca nu poate sustine contrariul si nici sa insiste. Practic stim amandoi dar ne prefacem ca. :)))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @singlemum, lasă și tu un număr de telefon sau ceva. Pe email ca sa te sun doar io. 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @mihai, iar vrei sa vorbim de parenting? :)))))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @singlemum, absolut! 😀

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @mihai, of, daca ziceai ca vrei sa vb despre altceva, ti-l dadeam. Dar tu tot ii dai cu parentingul asta! :)))))))

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @singlemum, pfff… ce idiot sunt.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 24. Bărbatul are un mare defect: atenție distributivă zero. Degeaba e as în disimulare, dacă nu se poate concentra decât pe un singur lucru. Femeia, uitându-se în ochii lui, deja a filat concurența, gradul de periculozitate, deja și-a pregătit strategia. Plus că poate să vorbească simultan despre 5 subiecte care n-au legătură între ele (în timp ce el aude doar povestea mătusii Gina), poate să-i descifreze limbajul trupului mai ceva ca un mentalist.

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @Laura C, vezi cât de tari suntem? Te-am făcut să crezi că nu avem atenție distributivă.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

  • Nu, chiar nu aveți! 🙂 Ori nu cunoașteți conceptul de atenție distributivă!

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @Laura C., aia zic, v-am păcălit.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

 25. Adicătelea cum va arata omenirea?

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @Natalia, mult, mult mai bine. 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

 26. Sunt unele care inteleg, dar se prefac ca nu pricep cum sta treaba cu noi, “creaturi” aparte. Mihai ti- ai mai spalat din pacate.

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @Marius, fac și io ce pot. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Mihai nici macar nu te pot contrazice. Lasa modestia and keep up the good work!

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Marius, deloc nu mă prinde modestia asta. 😛

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 27. E 17:42. Am recitit, am mai adăugat un comment în dialogul Ionut – Miki. S-a meritat! Faină scrierea azi, maestre! Keep walkin`!

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @VictorR, dacă trec de vara asta nimic nu mă mai poate ucide. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 28. Știi ce i-a spus Leonidas lui Xerxes (în afară de ”Auhg, augh, augh!”, evident”)? DACĂ! 😀

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 29. cred ca toti avem momentul nostru de ¨¨lasa-ma in pwla mea in pace¨¨ orcine ai fii…

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

 30. Haha, confirm punctul 2 ( nu ca ar fi fost nevoie :)).
  Eu, in general: Mama, tocmai a intrat/trecut una buna rau.
  El: Stiu, am vazut-o.
  Eu: Wtf, au trecut cateva secunde de cand a aparut, cand ai avut timp si cat de dezvoltata sa ai vederea periferica?
  El: Nush, pur și simplu am văzut-o. :))
  Mi se pare o idiotenie sa te superi ca barbatul tau admira o tipa misto. Avem amici care sunt in extaz cand „scapa” pentru cateva ore de partenere si se pot uita linistiti dupa tipe, de parca ar fi un lux…

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

Sus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.