Pentru că-mi repugnă prostia și pentru că nervii mei s-au tocit suficient în ultimii patru ani, nu mai am răbdare cu idioții și prefer să-i ignor. Mă rog, ordinea corectă o știți voi, mai întâi îmi declar iubirea nețărmurită pentru mamele lor și abia apoi îi ignor. Dar pentru că de ieri am fost decretat oficial „mafiot”, n-am putut să nu mă tăvălesc de râs și nici să nu vă spun și vouă.

Așadar, să le luăm pe rând. Acum vreo două săptămâni lupul dacic și fluierul.ro (ambele, caz de nino-nino) m-au decretat „Propagandistul Progresist Agresiv al Mitingiștilor și publicist al LISTELOR NEGRE cu presa ce trebuie cenzurată” (nu glumesc, scrolați până ajungeți la numele meu), treabă care m-a făcut să mă amuz binișor, după care mi-am văzut de treabă că nu e bine să contrazici nebunii. Iar ieri, cam pe la ceasurile prânzului așa, un site (de care, mărturisesc cu vădită rușine că nu auzisem până atunci) mi-a decretat blogul, citez: „alt site al mafiei”. Abia acum am râs cu lacrimi.

Muhahaha, ați belit-o, Cosa Nostra scrie pe mine. Aveți grijă ce vorbiți p-aici că nu se știe cum trimit băieții din „familie” după voi. Mafiot, înțelegeți? De mâine dacă las sub 100 de lei șpagă la parcagii o să râdă și cu fundu’ de mine. Gizăs, voi realizați că lumea asta e plină de tâmpiți care au voie să circule liberi pe stradă și să se înmulțească?

Bă fraierilor, bă lupilor dacici, bă ceicunoilor, cum să vă explic eu vouă ca să pricepeți, mi se rupe lupa de catalogările voastre care reușesc doar să mă amuze. Ba chiar, ca să fiu extrem de sincer, sunt foarte mândru că un tip venit de nicăieri a ajuns să fie pomenit în fel și chip de publicații obscure și mai ales obscurantiste. Asta mă face să cred un singur lucru: sunt foarte bun în ceea ce fac. Treabă pe care voi n-aveți cum s-o pricepeți. Dar vă înțeleg, așa pățesc și eu când mă uit la alții care sunt mult mai buni decât mine: ma minunez cum naiba de ăia pot și eu nu. Well, așa-i în viață.

Iar acum, ca un mafiot care se respectă ce sunt, mă duc să mă urc în metroul meu de mafiot, către jobul meu de mafiot, în biroul meu de mafiot, de la Piața Victoriei (locul ăla unde ies mafioții în stradă ca să protesteze împotriva adevăraților mafioți). Și dacă azi mai urlă șefă-mea la mine, pe motiv că nu stiu ce n-am mai făcut bine, o să-i las pe birou un cap de cal ca să știe cu cine are de-a face.

Basta! Buongiorno a tutti! Ci vediamo domani.

P.S. Fraierilor, nu vă bucurați, am dat link-urile către voi cu „no follow”. Nu că ați ști ce înseamnă (vorbesc cu dacii liberi și ăilalți retardați).

mihai_vasilescu_mafia