7,753 cititori

E foarte scump să fii prost, e aproape un lux

Probabil ați văzut deja cu toții știrea cu femeia care a aruncat 10.000 de euro pe râul Argeș, la îndemnul unei vrăjitoare, ca să scape de bărbat, dar mai vreau să-mi lămuresc niște chestii, pentru că am cam rămas cu gura căscată când am văzut o așa grozăvie.

În primul rând mă depășește chestia asta cu mersul la vrăjitoare. Nu serios, cam cât de bătut în cap trebuie să fii ca să crezi că țiganca aia face vrăji? Și nu numai aia, ci așa, în general, ca o persoană rațională ce te afli, ca un om care nu mai trăiește în evul mediu, ca un individ al acestei societăți ajunsă acum în minunatul secol douăzeci și unu, cum ești în stare să crezi pe cineva care-ți spune că face „vrăji”? Și dacă tot ești dispus să pui botul la așa ceva, nu te întrebi măcar cum le face? Cu puterea minții sau cum? Păi dacă țiganca aia avea vreun dram de putere în minte, înainte de toate ar fi învățat să scrie, să citească și să vorbească. Sau o epuizau vrăjile atât de tare ca nu mai rămânea putere a minții și pentru altceva?

După care am făcut ochii mari când am văzut care ar fi trebuit să fie rezultatul vrăjilor: s-o scape de cinci vecini bârfitori, s-o despartă de bărbat și s-o lege pe vecie de amant. Și, mă rog, cum ar fi trebuit să funcționeze chestia asta? După ce arunci 10.000 de euro pe Argeș în jos, pe un mal frumos, te întorci cătinel acasă și vecinii au dispărut de parcă n-ar fi fost niciodată, bărba-su nu mai e de găsit, iar în mijlocul patului, îmbrăcat numa’-n șlapi dă cauciuc și șosete, tronează amantul cu o erecție uriașă între picioare și un zâmbet libidinos pă față? Sau invers.

Ce-aș mai putea să zic? Pe scurt, imbecila asta a cheltuit 13.000 de euro și 15.000 de lei pentru ceva ce putea să facă la notar, în juma’ de oră, cu 700 de lei? Vorbesc despre despărțit, că amantul bănuiesc că nu-i cere bani pentru sex. Deși, dacă mă gândesc mai bine, n-aș băga mâna în foc.

Apoi m-am îngrozit și mai tare când am auzit suma. Băi, fraților, voi realizați că vorbim despre 10.000 de euro?! Nu există om pe lumea asta care să nu se uite la 10.000 de euro, indiferent câți bani ar avea. Cereți cui vreți voi suma asta și-o să vedeți cam cât de ușor o să v-o dea. Sau întrebați-vă cât de rapid ați da cuiva 10.000 de euro, dacă-i aveți și daca vi i-ar cere. Împrumut, desigur, nu ca să-i ducă la vrăjitoare. Iar imbecila asta i-a aruncat pe Argeș pentru că așa i-au dictat „diavolii”!

Dar cel mai tare m-a spart finalul. Am râs cu zgomot. În cele din urmă, tembela cu rahat în loc de creier s-a dus să facă reclamație la poliție. Și, pentru ca ei îi curge scuipat din gură, l-a luat pe bărbatu-său cu ea (probabil doar el știa să scrie în familie). Bă, voi vă imaginați fața omului când polițistul a întrebat-o pe nevastă-sa despre motivul pentru care i-a dat atâția bani vrăjitoarei și imbecila a răspuns:

– Ăăă… ca să mă despartă dă prostu’ dă bărbatu-meu și sa mă lege pă viață dă amant!

Gizăs fucking craist, vă dați seama că ăștia trăiesc printre noi și au votat duminica trecută?

mihai_vasilescu_vrajitoare

75 de păreri la “E foarte scump să fii prost, e aproape un lux

 1. Deci asa ceva….Superb!

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @Sinculet, absolut superb. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 2. Pai se duc intii la biserica si freaca portofelu’ de moaste ca sa le dea nevazutu bani pe care ii folosesc sa mearga la “omide” sa le aduca ciocanitoru’ indarat! Cum a facut si defecta aia de Zavoranca cu sute mii euro sa ii vina latinolavaru’ acasa.

  Comentariu beton! Thumb up 18 Thumb down 0

  • @Gratiela, da, aia altă imbecilă. M-am gândit când scriam.

   Comentariu beton! Thumb up 6 Thumb down 0

 3. Nu-s bisericoasã, dar mi-am fãcut cruce de trei ori dupã ce-am citit…mare ţi-e gradina, Doamne!

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @Mihaela, nici eu, dar și eu.

   Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

 4. Dacă ajungi să te miri pentru orice tâmpit din țărișoara asta o să ai de scris pentru următorii 4.000 de ani.Eu zic să te mai miri când vezi oameni normali că ăștia sunt din ce in ce mai rari.Acum societatea nu se mai împarte in bogați și săraci, se împarte în tâmpiți și normali, ultimii sunt o minoritate în scădere accentuată.

  Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 0

  • @cetăţeanu’turmentat, băi, hai să fim corecţi: nu orice tâmpit din ţara asta are 10.000 de euro de aruncat pe Argeș.

   Comentariu beton! Thumb up 6 Thumb down 0

  • Asta vroiam să întreb și eu: de unde avea femeia respectivă 13.000 de euro? Că dacă ne scuturi pe mulți dintre noi nu facem rost așa ușor de banii ăștia, să-i dăm grămadă pe ceva…

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 5. :)feudalism cu internet. Trăim vremuri interesate.

  Comentariu beton! Thumb up 17 Thumb down 0

  • @Redoo, prea mult timp liber frate.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 6. Oare tiganca o fi asteptat intr-o barca? Aveam eu nevoie de vreo 10 mii :))

  Comentariu beton! Thumb up 5 Thumb down 0

  • @Iza, uită-te la știre. N-a așteptat ea, dar normal că a așteptat cineva.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • Ma doare sufletul cand vad atata prostie! De asta nici nu m-am uitat la stire ;)))

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @Iza, cum să NU te uiți???

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • Cu siguranta a asteptat cineva in barca.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 7. fascinant este că tipa a făcut, totuși, plîngere penală. cu alte cuvinte a încetat, brusc, să mai creadă în potențialul vrăjilor. și-a dat seama că a fost țepuită.
  cum nu putem vorbi de o iluminare, de o revelație care a trăznit-o din senin, nu rămîne decît o variantă posibilă: oamenii ăștia cred în vrăji cît timp reușesc să se convingă că le-ar putea fi util. în cazuri de inimă albastră, se practică. nu e dragostea un miracol? o boală? nu se exprimă intensitatea ei în bemveuri sau bijuterii?

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @micuţu, a făcut plângere când a ajuns acasă și ce să vezi, nu dispăruse nimeni.

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • asta nu prea schimbă datele problemei.
   țiganca ar fi reușit să o convingă că nu ajung 10 bătrîne.
   credința ei nestrămutată i-ar fi spus apoi că așa este 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 8. Și cum am mai spus-o, ăștia se și înmulțesc! ??

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @Lidia, păi nu e și păcat să nu transmiți așa gene?

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 9. După ce văzusem aseară la teve niște persoane din US cu diverse ”addictions” gen: mâncat cărămizi și mucuri de țigare, mestecat șervețele umede parfumate, trăit cu unghiile netăiate de 22 ani … vi tu acum cu articolul ăsta, cu una care aruncă 10.000 euro pe râu că așa i-a zis o vrăjitoare.
  I don’t want to live on this planet anymore :))

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • @Roxi, hai, mă, la tine măcar e cald. 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 10. Uite cum nu înțelegi tu rostul nostur, al vrăjitorilor, care facem dă deochi, dă magie halbă, dă magie neagră, să facem ca să vine acasă barbatu…asta…să plece barbatu, să vină amantu, la ceas de sară, cu un buchet dă flori. Că când a zîs spiritele să pui șî malati în ghioc acolo ce te-o lasa inima, un lănțuc de la gât că e din haur spurcat șî să-l facem noi la loc.
  Mihai, aș continua, dar, mă zgudui de râs. Cum spune bunicul, fie-i țărâna ușoară? Fiecare om are dreptul să fie cât de prost vrea el…pă, ce facem?

  Eu cred că ție ți-e ciudă că nu te-ai nimerit pe malul Argeșului, mai în gios, la o partidă de pescuit: îți dai seama cum era să vezi verzișorii lutind prin fața ta? Ai fi sărit în apă îmbrăcat, după ei? Eu da….clar!!

  Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 0

  • @SorinB, n-aveam loc de oamenii vrăjitoarei.

   Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

 11. eu atata zic….sa arunce cu bani cat de multi, cat e multe persoane …da’ sa-mi zica unde-i arunca sa ma duc sa-i strang!! :))

  ps: au ele tactica lor, te duc cu zaharelul din aproape in aproape pana la verdictul final unde trebuie sa scoti caramizile de bani sau ce te mai pun sa faci,,,,

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 4 Thumb down 1

  • N-ai cum, ca ii strange imediat barbatul vrajitoarei. Sau hamantul, depinde pe care il trimite la prindere.

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @ardei gras, normal, prostul trebuie momit înainte.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 12. Scuze… cateva vedete “ne pot” explica… initial am scris doar un nume?

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 13. Ptiu drace ne-a facut judetul de rusine! :-/

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Lela, știu io ce să zic… După ce l-ai votat primar pe Pendiuc 20 de ani la rând, nu mai e așa simplu să te faci de râs în Argeș.

   Comentariu beton! Thumb up 5 Thumb down 0

 14. Scump dom’le… scump…
  Dincolo era mai ieftin !

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @Sorin, da, dar de calitate. Nu e că și cum ar fi aruncat banii.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 15. Într-o ţară unde se dezgroapă morţi ca să li se mănânce inima să nu se facă “moroi”, te poţi aştepta să se meargă la greu la vrăjitoare. Te-ai mira şi câţi bani se pun la copaci la Prislop când se merge la Arsenie Boca. Iar fiinţa asta a aruncat 10.000 de euro că atâţia avea, probabil dacă avea mai mulţi tot pe apa sâmbetei se duceau.
  Vorba lui Redoo, vremuri interesante.

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • @GabiI, aloooo, a cheltuit în total 13.000 de euro și 15.000 de lei, da?

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 16. Ce idee mi-ai dat. La anul imi schimb jobul…ma fac vrajitoare. Trebuie imbunatatita garderoba cu ceva fuste etnice, imi inchiriez o coliba in varf de deal, traiesc eco bio fara dus vreo 3 zile si invat ceva argou, mai arunc ceva dezacorduri si gata banetul. Iti trimit comision ca mi-ai dat ideea.

  Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

  • @Syl, 5% cred că ar fi mai mult decât suficient.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 17. Prin ’80-’85, eram copil. In cartier, una dintre cele mai frumoase case era a unei țigănci ghicitoare. Nu o sa mă credeți daca va spun ca vesnic de dimineata pana seara, la ea in poarta erau 4-5 mașini cu cliente care mai de care de soi, aranjate, cochete, pana in vârful pantofului Guban. Seara, veneau neveste de politisti, avocati, alte nume grele. Tiganca, o ingamfata, plină de aur si de haine scumpe aduse de peste hotare, nu prea stătea de vorba cu vecinii sau coloratii ei. Se zvonea ca pe luna, câștiga peste 10,000 lei, o suma deloc de neglijat inainte de ’89, cand militia stia orice mișcare si clientela cred ca avea mai multă bruma de carte in cap, decât acum.

  Comentariu beton! Thumb up 5 Thumb down 0

  • @Dana, zece mii? Ești naivă. Mult mai mult.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • Nu te contrazic, așa se vorbea. Cat era real….

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Dana, dacă avea măcar cinci clienţi pe zi, fiecare a câte o sută de lei… Do the math.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

 18. Prostia nu are limită. Lasă că nici cu ăștia care au mai fost pe la școală nu mi-e rușine…gen…o inițiere în sffhgfdhfg(n-am reținut denumirea) costă o sută de mii de euro. Și cineva a plătit banii ăștia. În România. Plus alte zeci de mii de euro aruncate în contul guru-ului, pentru izbăvirea sufletului. Deci căcat ceri, căcat primești, pe bani.

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @Diana, ia să deschid și io o chestie de iniţiere în ceva, orice, văd că e loc ca la balamuc.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 19. noroccc cu tine ca mai aflu si eu ineptii de genu asteia ,ramai naiba blocat , cum pusca mea arunci atata banet pe apaa , dar asta nu e tot , ii produci e treaba ta cum , muncesti de rupi ptr suma asta , totusi e inca o sumaa de bani , si tu crezi baliverne de gen ”vraji” ptr care tu arunci la gunoi efectiv bani , nu am sa inteleg mintilea astea niciodata , cred ca am ”ajuns” degeaba la 45 de ani , mintea mea nu poate intelege asa ceva :)))

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Cinzee, am mari îndoieli că banii ăia erau produși de ea. Pot să pun pariu că tot bărba-su îi făcuse.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • Pai sa-l dea incoace pe barbat-su.
   O scap de el gratis.
   Daca a facut 10000 de iepuroi intr-un an doi…

   Comentariu beton! Thumb up 5 Thumb down 0

 20. Uneori te intrebi cum de respira astia, daca nimeni nu le spune inspira, expira.
  Uite ai naibii ca respira, traiesc, au si bani, si soti, si amanti…dar la atatea ” avutii” o fi zis soarta, ei las’ ca minte nu-ti mai trebuie 🙂
  Grav e ca odata la patru ani ei merg la vot iar celor cu minte nu li se pare important sa mearga 🙁

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @OVANA, își notează în palmă “inspiră, expiră”.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • Păi și? Ce se-ntâmplă când se spală?

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • Nu au notat sa se spele, sa respire…

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 21. Dar tu iti dai seama ca asta e cazul in care s-a facut reclamatie? Oare de cate ori a mai facut acest truc fara ca “victima” sa apeleze la politie?

  Comentariu beton! Thumb up 5 Thumb down 0

  • @Radu, well… Mi-ar plăcea să știu și eu.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 22. oare cat mai costa un raket in zilele de azi 😉 ?

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @Adi, găsești și la o mie.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Unde naiba gasesti tu asa oferta? Iau 2… Dai si matale boss un 2+1 traiti-ar?
   Vreau sa-i fac acuma de sarbatori cadou…

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 23. Bai ce oameni. platesti un serviciu si nu se intampla nimic. E idioata, trebuia sa mearga si la protectia consumatorului. Aici o rezolvau cu vecinii si cu sotul: ii pasau responsabilitatea lui mos craciun si exact in noaptea de craciun venea handralaul, iar vecinii erau transformati in reni. Nu o duce capul cum sa rezolve problema.
  Specimenele de genul au votat saptamana trecuta sau au cel putin drept de vot. Groaznic.

  Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

  • @Marius, s-ar fi dus, dar nu cred că avea vrăjitoarea firmă. 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @ Mihai e vrajitoare, deci firma o facea pe loc. Glumim, glumim dar mie imi vine sa plang de ciuda. cu idioti de genul nu avem nici o sansa.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 24. Omfg, omfg…..chestia aia e reala!?!!!! Nu stiu daca Sa rad sau Sa plang! 10000, 10k, zece mii de euroi, fratica, aruncati pe Rau pentru ca i-a zis o…vrajitoare???Bai,sesizeaza cineva cretinatatea aici? ASA cevaaa!

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 25. Mihai Vasilescu, dear, eu vad lucrurile dintr-o alta perspectiva.
  Te rog citeste textul urmator:
  Nu serios, cam cât de bătut în cap trebuie să fii ca să crezi că romanii se trezesc si vor vota altceva decat un partid care imparte pomeni? Și nu numai aia, ci așa, în general, ca o persoană rațională ce te afli […] cum ești în stare să crezi ca un popor care voteaza in masa PSD si sta 25 de ore din 24 cu ochii in cele 3 antene si alte canale tv, are suficienta ratiune incat sa isi dea seama ca ……..(completeaza tu linia punctata, pentru aici poti enumera orice).
  Imi cer scuze pentru plagiat, dar sper ca ai inteles ce am vrut sa spun: uimirea ta post electorala nu prea se justifica – ar fi fost suficient sa fi privit in jur cu mai multa bagare de seama. Realitatea, my dear, e ca un sofer nervos care te claxoneaza la semafor – iti taie fata si te depaseste, cu certitudine si de fiecare data!
  (Azi sunt pesimista rrrrrau, recunosc! – dar nici nu ma imbat cu apa rece…:-(( )

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @ileana cosanzeana, dar să știi că textul ăsta n-a fost post electoral. Am fost uimit de cât de proastă e aia în general.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • 3.200.000 de voturi, câte a avut PSD-ul, din aproape 19 mil., nu mi se pare vot în masă pentru ei, absența de la vot a fost un fenomen de masă, zic eu.
   Acuma, dacă mă gândesc la câți asistați sociali are România, câți pensionari și alte categorii din astea care așteaptă să li se dea, nici nu mi se pare că l-au votat toți din aceste categorii. Puteau fi mai mulți 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 26. Prostia chiar este infinita.
  Mai bine mi-i dadea mie sau lui Vasilescu, despre Vasilescu nu stiu dar eu ii evaporam instant, nici nu aveau timp sa se raceasca in palma.

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @Caranthir, mie-mi mai și rămâneau. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 27. Clar, dom’le! Nici in vrajitoare nu mai poti avea increedre in ziua de azi. Ooofff, ce vremuri traim!

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 28. Mi-a scăpat știrea, pfff, da’ ce puhoi de bani și câte se puteau face cu ei …
  Mna, din mostrele gândirii magice ce vine la pachet cu credințele iraționale:
  Fosta mea soacră era convinsă că mă ocup cu vrăji pentru că am ochii verzi și sunt în zodia Peștilor 😀
  Recent, cineva venit în vizită la mine a menționat că s-a simțit ulterior foarte rău din cauza gândurilor negative ce le-aș fi transmis printr-un soi de hocus-pocus 😀 ( e adevărat, nu-mi place în mod deosebit persoana ptr că o suspectez de una, alta dincolo de aparențele de “om frumos”)
  Dacă ai vreun dușman, spune-mi – o să mă concentrez, pulbere de stele îl fac – pentru tine, gratis, așa sunt eu mărinimoasă uneori :)))

  Comentariu beton! Thumb up 5 Thumb down 0

 29. Prost nu e cine cere, prost e cine dă. Iar poliția (ca şi în cazul călugărului care a reclamat furtul a mii de euro) nu anchetează şi proveniența banilor.
  La cum arată “doamna” nu m-ar mira dacă ar fi pe lista de ajutoare sociale

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 30. Pe voi va uimeste suma sau faptul ca o femeie face ” asa ceva”? Probabil ca suma, banet nu gluma! De unde o fi avand atatia bani?

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 31. 12000 de oiro….Mda. 99,99% dintre românașii noștri n-au avut niciodată așa sumă-n buzunar sau în bancă vreodată..Never-ever. Si nici n-o vor avea cândva. Dar se-agită maxim când văd la știri că cineva cumpără o vrăjitoare, nici măcar un popă, o vrăjitoare. Unu-și cumpără un Fiat, altu’ Maybach, Ferrari sau Bugatti. Si ce? Face ce vrea cu cei 12000 de oiro, sunt ai ei și a decis să-i arunce pe apa sâmbetei. Apropo, putea să-și ia un Veyron de banii ăștia? Putea măcar să-și facă o mică catedrală? Putea s-arunce-n baltă 2euro sau 2 milioane, și care-i treaba? Ti-a bătut ție la ușă ca să-ți ceară bani c-a venit cu agheasma și tămâia? I-ai dat ei ceva? Te-a furat cumva, cândva ? Iar cu votul, asta-i tare. Dap, poate a votat…Doar UN vot! Bun, rău, dar… doar un vot. Ce-mi place e că și ăștia multi și deștepți au votat, ăștia care-i scot ochii pentru c-a fost naivă, disperată, credincioasă (în ceva, oricum), Aștia toți probabil ar vota acum s-o ardă pe rug sau ceva, cum așa, în loc să-și dea banii popilor,statului sau politicienilor, ea ii aruncă-n baltă?

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @M0sh0o, ești doar idiot. Pa.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 32. Lasa-i boss ca merita. Trebuie sa intelegi ca suntem in minoritate, majoritatea romanilor cred in vrajitoare, vraci si Arsenie Boca. E ok, pe bune, selectia naturala incearca sa se adapteze. Sa arunce pulimea banii pe Arges pana devine roz de bancnote de 500 de euro. NU ESTE O PROBLEMA!!!! Ia-ti un cort si stai mai in aval cu o plasa, vorba aia, faci si tu un ban cinstit. Daca prostu’ vrea sa arunce bani, cine esti tu sa-i spui ca nu poate? Ca e o porcarie? Nu toti am avut inspiratia sau puterea financiara sa ne facem popi asa ca vrajitoarele sau vrajitorii/vracii/shamanii sunt urmatoarea chestie. Si astia iau bani de pe vii si de pe morti, doar ca nu au o clientela ca biserica, asa ca tre’ sa mareasca tarifele sa para mai exclusivisti. Ca toate cacaturile de azi, e o chestiune de marketing. Lasati prostii sa dea banii la vrajitoare, sa-i arunce pe Arges si sa ma nimereasca pe mine in aval. Doamne-ajuta!

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 33. Stie careva pe aici vreo vrajitoare?
  Dau 10000 de euro cui ma scapa de rate la banca!

  Comentariu beton! Thumb up 6 Thumb down 0

 34. Uf, îmi pui imaginația la încercare, cum o fi aia ”erecție libidinoasă”? 🙂 La șosetele cu șlapi de cauciuc nici nu mai vreau să mă gândesc…
  În rest, ce să zic, mai cunosc persoane care cred în farmece, ai fi surprins, unele nu par atât de proaste și analfabete…

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 35. Bah eu ma gandeam serios la treaba asta candva. Prostul este o resursa si trebuie exploatata…sustenabil desigur si cu responsabilitate sociala, donez la orfelinate, cu taxe cu impozite, tot tacamul. Cum suna mah treaba asta: incapere pe hidraulice sa se cutremure, cu suflanta sa bata vajul cand intra duhul, cu electrozi in scaun sa simti prezenta, cu lumini halogen in glob, cu difuzoare bune sa il auzi pe barbos cum tuna, fulgera etc. Angajez si un P.I. sa afle ala treburi despre “client” si pun si clarviziunea la CV. O facem cum trebuie si asa fondam 3 orfelinate, 2 azile de batrani, o clinica de leucemie si ne mai ramane si ceva acolo de un SL Black sa nu ne fuga duhurile de la hartoape si suspensie de logan. La naiba, o facem model si vindem si franciza … imprimanta 3d pentru papusa vodoo, proiector holografic pentru aparitii live … cerul si fundul portofelului sunt limita.

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

Sus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *