Mă amuzam cu știrea asta. A întrebat femeia pe Twitter, i-au răspuns oamenii ăia, au vrut și ei să facă o glumiță, dar le-a ieșit prost. Pățăști, de. Pe de altă parte, mă gândeam cam ce răspunsuri ai fi primit dacă încercai o figură de genul ăsta cu vreun provider de ceva, de orice, din spațiul Carpato-Danubiano-Pontic. Asta presupunând că au auzit măcar de Twitter, bineînțeles. Ia să vedem.

Client: @Poșta_Română, aștept de șapte ore să ridic un colet. Nu m-a băgat nimeni în seamă. Știți ceva despre asta?

Poșta Română: @Client, muie, fraiere!

……………………………………………………………………………..

Client: @Administrația_Financiară, nu vă supărați, încerc încă de dimineață să plătesc niște taxe. Mă trimiteți de la un ghișeul la altul și atât. De două zile!

Administrația_Financiară: @Client, și? Alții încearcă de câtiva ani. Ce vă mai place să vă plângeți. Da’ nu-i nimic, că te identificăm imediat. E imposibil să nu-ți găsim noi ceva în neregulă. 

…………………………………………………………………………..

Client: @Enel, de două zile n-am curent pe stradă, aveți idee când o să se remedieze situația?

Enel: @Client, ahahahahahahaaaaaa. Nu, n-avem idee, dar sigur știe mă-ta.

………………………………………………………………………………..

Client: @Garda_Financiară, sunt la o unitate de alimentație publică și au refuzat să-mi dea bon fiscal.

Garda_Financiară: @Client, ne pare rău pentru situația pe care o întâmpinați, dar am verificat și unitatea este cu șpaga la zi. Reveniți luna viitoare. 

………………………………………………………………………………..

Client: Bancă_oarecare, mi-ați respins cererea de finanțare fără niciun motiv întemeiat. Mă puteți ajuta?

Bancă_oarecare: @Client, nu va putem da bani, în schimb v-am făcut o surpriză, vă trimitem o șapcă inscripționată cu sigla bancii noastre. S-o purtați cu plăcere!

………………………………………………………………………………..

Cetățean: @Primăria_Municipiului_București, de ce asfaltați un bulevard pe care l-ați mai asfaltat o dată acum două săptămâni?

Gabriela_Firea: @Pandele_Florin, uite ce zice prostul ăsta, am râs cu lacrimi.

………………………………………………………………………………..

Simona de la Elefant.ro: @Clienți_din_tot_Universul, doar astăzi aveți discount 1000% dacă faceti comandă pe elefant.ro. Dacă nu faceți, oricum vă trimitem produsele. Așa că mai bine faceți. 

mihai_vasilescu_grumpy