Am o mică provocare pentru voi azi. Doar că vreau să-mi răspundeți sincer, cât se poate de sincer.

Povestea spune așa. Sunteți ieșiți in oraș, la un suc, la o măslină, la o scobitoare. Desigur presupunem că nu sunteți în nicio relație, prin urmare vă puteți destrăbăla după bunul plac. Acoloșa, la fața locului, cunoașteti două domnișoare și socializați din plin cu ambele. Seara curge promițător și treptat-treptat vă dați seama că amândouă sunt lipsite complet de inhibiții și ați cam putea să încheiați noaptea invitând-o pe una dintre ele la o cină urmată de micul dejun. Dacă înțelegeți unde bat.

Eeee, și aici apare provocarea. Una dintre tipe este deșteaptă brici, are un IQ comparabil cu al lui Stephen Hawking, replici mișto și tot tacâmul, în schimb e urâtă ca foamea. Bă, dar urâtă, nu jucărie. În timp ce cealaltă are probleme mari în a înțelge de ce ploaia pică de sus în jos și de ce noaptea se face întuneric. Mai pe scurt, e proastă bâtă, dar frumoasă de pică. Bă, dar frumoasă. Din aia de te uiți la ea și te gândești că i-ai bea apă din… căușul palmei. Well, aș putea să știu și eu ce-ați alege? Pe care dintre domnișoare ați invita-o la voi să-i arătați… colecția de discuri?

Fetelor, stați că n-ați scapat, problema e identică și pentru voi. Cunoașteți în oraș doi tipi, unul pe genul manechin internațional, îi numărați pătrățelele prin tricou și când se uită la voi cu ochii lui albaștri simțiți ușoare tremurături în genunchi. Dar când deschide gura, vă vine să vă plângeți în pumni. Celălat? Ăl mai caștoc gagiu din lume, pe același tipar de mai sus. Umor cât cuprinde, minte brici, doctorand la Harvard. Atâta doar, că strângeți pleoapele când vorbește, ca să eliminați posibilitatea de a avea vreun coșmar în nopțile următoare. Ei, cu care dintre ei ați merge să-i vedeți… colecția de discuri?

Da, da, știu, nu exită femei urâte și femei frumoase, nici bărbați urâți și bărbați frumoși, totul e să cunoști omul, bla, bla bla. Așa de amorul artei, să presupunem că ar exista și vreau eu să elucidez odată pentru totdeauna chestia asta. Dar dacă tot vă obosiți să răspundeți, aș vrea s-o faceți sincer. Anonim, dacă vă e teamă de eventuale consecințe, dar sincer. Nu, vă rog, nu vă mai obosiți dacă aveți de gând să veniți cu placa: „dar eu sunt într-o relație atât de frumoasă că soarele răsare de la apus, iar când respirăm împreună, se aud îngerii cântând și nu pot să-mi imaginez cum ar fi cu alta/altul”. Păstrați-o pentru voi și abțineți-va azi.

P.S. Ca să n-avem vorbe, băieți, eliminăm posibilitatea că le puteti lua pe amândouă „la pachet”. Fetelor, la fel, nu merge threesome-ul de nicio culoare. Da, da, știu, v-ar fi foarte ușor să-i convingeți pe amândoi că aveți suficiente locuri în care să-i „găzduiți” în același timp, dar de dragul provocării să presupunem că nu se poate.

P.P.S. Nu vă luați după imagini, că am… ăăă… exagerat un pic (râd cu lacrimi acum când scriu și-mi imaginez ce fețe faceți când vedeți pozele).

mihai_vasilescu_barbati_femei