Eu am scris pe Facebook așa:

Ion Cristoiu, la B1 TV: “Mama lui Bogdan Gigină ar trebui să tacă, vorbește prea mult și este cam revoltată”.
Băi, oameni buni, țara asta nu se mai face bine dacă mizerabilul inventator “găinii care a născut pui vii” dă sfaturi pe tv despre ce și cum ar trebui să facă o mamă care și-a pierdut copilul.
Știu că azi este Ziua Mondială a Păcii așa că, pios si mânat numai de intenții pozitive, o să-i urez maestrului un “du-te-n morții mă-tii de căcănar împuțit”!

Acum o să vă arăt ce poate să comenteze la această postare un individ, Dan Bargan pe numele lui, a cărui singură calitate în această viață este că știe să sugă pula. Cred. N-aș putea să bag mâna în foc nici măcar pentru asta. Menționez că nu am intervenit asupra postărilor. Le-am lăsat exact în stilul analfabet în care le-a scris măiastrul autor:

Dan Bargan (comentariu 1): Acest sobolan Mihai vasilescu va manipulează ! La fel ca si anul trecut cand cu colectiv au dat jos un rguvern si au instaurat guvernul Cioloș , un guvern nelegitim , guvern csre nu si-a asumat nimic , guvern care nu a fost votat de oameni si care nu a facut nimic, absorbții europene zero , oameni ca acest sobolan au facut posibil acest lucru ! Acest sobolan e platit sa va manipuleze sa va intoxice cu diverse chestii tocmai ca si anul acesta prin prostia voastră sa votati ce doresc ei !

și:

Dan Bargan (comentariu 2): Ti-am dat share la mine in lista de prieteni sa vadă si altii cum arata postacii plătiți ! Chiar sub ochii meu sa manipulați dobitoci , macar daca ai arata si tu a om , schimonosit asa , oameni urâți , un barbat frumos nu se baga la chestii josnice ! S-a intinplat asa : a venit cineva la tine si te-a intrebat : vrei sa faci un ban ? Tu : da ! Atunci ocupate si intoxica lumea cu chestiile astea ! La care tu ai spus da sa trăiti ! Intrebare , daca nu arati bine , daca nu te îngrijești la ce naiba vrei bani ? E vizibil ca nu arati bine , intreb si eu ! Nu sunt platit de nimeni dar nu accept ca niste șobolani care arata rau sa umble cu moșmoande pe internet ! Sa manipuleze prostimea prin intoxicări tocmai ca sa țină aceleași guvern nelegitim la putere ! A murit gigina , vai amutit gigina te doare-n pula pe tine de gigina dar tu esti sobolan bandit ! Faci diversiune , oameni buni iauzi ce zice Cristoiu ca a murit gigina si nu-i pasa , vai ce nasol ! Si oameni prosti vin si scriu : asa a facut Cristoiu ? Asa a spus ? Hai sa ieșim in strada si cand prostii ajung in strada se trezesc scandând fara voia lor ceea ce le impune cineva cu o portavoce !

Aveți și mai sus link către profiul de Facebook al cretinoidului. Vi l-am mai lăsat o dată și aici. Vă rog eu frumos să-l vizitați și să-i transmiteți niște chestii delicate și elevate. Să nu mă faceți de râs, da? Iar pentru prietenii mei din Galați, dacă-l întâlniți pe stradă, să-i strângeți călduros mâna.

Ca să n-avem vorbe, ambele poze sunt luate de pe profilul stimabilului. Da, da, și selfie-ul în chiloți.

mihai_vasilescu_dan_bargan