6,281 cititori

Tipuri de comentatori pe interneți

Hai că i-am strâns pe toţi la un loc ca să nu vă mai chinuiți voi.

Desigur, nu mă refer la oamenii care chiar au ceva de spus și de cele mai multe ori reușesc s-o facă într-un mod amuzant. Ci la uscăturile fără de care nu există nicio pădure.

Comentatorul politically correct. Sunt de obicei femei. Grase sau adepte ale feminismului de tip nou. Sau și una și alta. De prisos să vă mai spun ce se întâmplă dacă scrii ceva despre straturile de slănină pentru care se simt vinovate. Se dezlănțuie jihadul. Aceeasi situație dacă scapi prin text un “căcat” sau o “pulă”. După ce-și vor reveni din leșin, îți vor trânti un comentariu din care o să rezulte clar că ești ultima scursură a societății, un individ profund imoral, lipsit de discernământ și de orice urmă de bun-simț. După care se vor repezi la sertarul cu dulciuri, ca sa se calmeze. “Zahărul, știți… mă liniștește”. Abia apoi o să-l șteargă pe ăla mic de căcuță la funduleț.

Comentatorul profund superior care vrea să-ți demonstreze cât ești de limitat și prost. Indiferent despre ce scrii, el știe mai bine cum stau lucrurile și o să te anunțe asta plin de scârbă. Va ignora suveran rugămințile tale de a-și muta considerațiile pe alte bloguri și o să continue să te anunțe periodic că ești un limbric nesemnificativ pe care el nu dă doi bani.

Comentatorul nef*tut. Indiferent de starea lui civilă, lipsa de sex se simte din orice apăsare de taste. Trăiește într-o stare constantă de iritare, dar este oarecum de înțeles din cauza erecției permanente. Dacă intri într-o dispută cu el, va evita pe cât posibil cuvintele cu conotații sexuale. Știe din experiență că orice “f*tu-te” îi provoacă ejaculări spontane și cum de obicei intră pe net de la birou, nu-i convine să stea ud și lipicios toată ziua. Totuși, dacă reușești să-l enervezi foarte tare, va menționa (fără nicio legătură cu tema discuției) cât o are de mare și cum înșiră femeile precum mărgelele pe ață. Partea foarte bună este că nu prea există corespondentul feminin al acestui tip de comentator. Pentru că femeile care n-au făcut sex de mult au cu totul alte griji decât să stea să comenteze pe net. Și anume să găsească pe cineva care să se milostivească de ele și să le rezolve.

Comentatorul onanist. Este, de fapt, un subsidiar al celui de mai sus. Doar că este mai relaxat în limbaj. Dezinvoltură care-i este asigurată de gândul că oricând are la dispoziție o labă de zile mari pentru calmare și auto-liniștire. Dacă-l prinzi în toane bune, imediat după ce-a comis-o, poți chiar să comunici aproape civilizat cu el. Trăiește cu spama gândului ca odată și odată va orbi sau o să se trezească cu o pădure de păr în palma stângă. Sau dreaptă.

Comentatorul om de marketing. Are o mică afacere online (de obicei un magazinaș care vinde ceva, orice). Nu citește ce scrii. Nu-l interesează si nici n-ar avea cum, îi lipsește timpul necesar de a a face asta, pentru că zi lumină intră pe toate blogurile cu trafic ca să lase câte un comentariu de genul “Ce bine ai spus, tare de tot!”, însoțit de link către site-ul lui. Nu ai ce să-i faci, îl lași în boii lui că se lămurește singur cum e cu penalizarile google și că a muncit de pomană. Poți, cel mult, să-i sugerezi să-și schimbe nick-ul sub care comentează din “aspiratoare și filtre de cafea”, în ceva mai uman, gen Gelu sau Dorel.

Comentatorul heităr. În nouă cazuri din zece nici macar nu citește ce ai scris, intră doar să te înjure si apoi pleacă fericit. Dacă ai proasta inspirație să-i răspunzi la invective, va avea o erecție huge. Iar dacă mai simte că te-ai și enervat, va fi urmată de un orgasm apocaliptic. Singurele lui momente dificile sunt alea când e maică-sa acasă și nu-l lasă pe net.

Comentatorul total lipsit de umor. Pe ăsta poți să-l plesnești peste față cu o glumă, că tot ca vita la poarta nouă se uită. După ce va citi cel mai tare banc din lume, singurul lucru pe care îl va găsi de comentat va fi: “Chiar așa a spus? Hmm, n-aș fi crezut.”. După care va urma recomandarea să te apuci de scris lucruri mai serioase.

Comentatorul habotnic. Atât îți trebuie, să scrii ceva nasol despre doamne-doamne sau cohorta de sfinți care-l acompaniază. Te va informa oficial că o să arzi în flăcările iadului și că practic nu mai ai nicio scăpare, pentru că ai hulit. La un eventual răspuns al tau, nu va avea nicio problemă să te înjure cu real talent sau să te blesteme, că doar o face pentru o cauză bună, îi ia apărarea lui Dumnezeu. Convingerea lui secretă este că cineva, acolo sus, notează pe un catastif de câte ori a sarit el să apere credința adevărată și o să aibă rezervat un loc cât mai în față, lângă Sfăntu Petru, sau chiar de-a dreapta tatălui.

Comentatorul căruia i se cuvine tot și se simte trădat. Ai scris un articol publicitar în care îl mai pui să dea și click pe un link. Primele lui cuvinte vor fi întotdeauna “asta este publicitate pe față (sau mascată, depinde cât îl duce capul), nu m-aș fi așteptat la așa ceva de la tine, te-ai mânjit și tu”. După ce-i citești indignarea care răzbate prin monitor, un moment te simți naiba și de rahat că ai îndrăznit să-i faci una ca asta. Dar nu apuci să-i răspunzi nimic și vine continuarea, lovitura de grație: “Nu credeam că o să faci vreodată așa ceva, pe mine m-ai pierdut, nu mai intru aici!”. Iar tu te uiți lung la monitor, în timp ce lacrimile ți se împreunează sub bărbie.

Cam ăștia mi-au trecut prin cap. Mai ziceți și voi, că sigur v-ați lovit de ei.

mihai_vasilescu_comentatori

sursa foto

149 de păreri la “Tipuri de comentatori pe interneți

 1. Hater pe Facebook?! 😀 Troll(er) de genul autobaza?! 😀

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Unde ma încadrez? Eu as marja pe pct 3 da’ zici ca e la masculin 🙁

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Nicoleta, tu te încadrezi la cei din introducere. 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Nico, pai ce mai faci aici??? Lumea larga te asteapta! Cate ceva tot se mai gaseste! 😉

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. Poza e extra, ca de obicei.
  Mai e şi hipsterul: Ah, am nimerit din greşeală aici, dar nu e nimic profund. Şi nici raw-vegan. Adio.

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

  • @GabiI, ah, futu-i, ce-am uitat de asta cu “profunzimea”, da.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 4. App de uamenii barbosului, comentatorii habotnici cum le-ai zis tu, cand locuiam incamin in regie, mergeam la bbaschet in Eliade. Veneau pe acolo si niste popisori de la teologie. Bai nene, injurau astia de toti sfinţii. ..ca-i stiau pe toti, asa mi-au raspuns. Acum la ce categorie ma bagi ca si comentator?

  Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 1

 5. Ke frumy ay scryyys yubir3e. Frmy frumy tarede tot…..Vand castraveti murati la sticla. Preturi imbatabile.

  Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 1

 6. ai uitat de postaci :)))))

  @Mihai…cand imi amintesc ca si tu te-ai manjit candva cu neshte lenjerie de aia dezmatata de la Sevensin.ro :))))))))….anyway, misto lenjerie…am si io 😀

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @nagaq, da, da, plus pizza de la Pizza Hut. Sărac.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

   • buey…sa-ti de fie de bine, de aia nu mai ninge ca ai facut tu reclama la un moment dat 🙂 oricine ar face, asa ca haterii si invidiosii….sa se duca pe pustii :)))) noi sa fim sanatosi

    Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @nagaq….Nuuuuuuu…mai adorm mâine. ..☺☺☺☺?????

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 7. Iti completez eu aricolul:
  “Si mai sunteti voi, comentatorii care ma faceti sa rad zi de zi, comentatorii care imi faceti ziua mai frumoasa cu aprecierile articolelor mele, comentatorii care ii identificati instant pe cei de mai sus si’i plezniti in locul meu daca eu nu’s pe faza. Va multumesc”

  Comentariu beton! Thumb up 20 Thumb down 1

  • @shutzu, bă, tu râzi, da’ aşa e. Şi chiar vă mulțumesc! :*

   Comentariu beton! Thumb up 5 Thumb down 0

   • nu rad deloc :P. stiu ca asa e.
    m-am amuzat teribil cum a fost luat la capace Zexe intr-un articol anterior 🙂

    Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

    • @shutzu, mno, şi-a meritat-o. 🙂

     Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 8. Cred ca as mai putea adauga comentatorul “Gica Contra” care are opinie exact invers decat tine la orice , care isi da cu parerea in mod violent – 123 de argumentre contra si care este mereu frustat/morocanos/si pus pe cearta!

  PS: Inca rad singura dupa ce am citit bancul!!! 🙂

  Se dezbate încă. Ce zici? Thumb up 4 Thumb down 1

 9. Iar ai zis de grase. Să-ți fie rușine, nu mă așteptam la așa ceva de la tine 😛

  Comentariu beton! Thumb up 6 Thumb down 0

 10. Eu va rog sa îmi spuneți sincer la ce categorie mă încadrez. …După ce am citit postul, m-a apucat groaza…mă văd în cel puțin jumătate din categorii…chiar va rog sa fiți sinceri și, după un somnic de vreo 6 ore , va povestesc despre drumul în țară. …

  Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • @SorinB, da’ matale ai trecut direct la tipurile de comentatori? Introducerea nu ai vazut-o?

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • SorinB , eu ți-am zis că ești Don Juan-ul blogului ? Ce mai vrei? ?

   Comentariu beton! Thumb up 5 Thumb down 0

   • De acord cu Florin! SorinB, ia sa te tii de treaba, sa nu iti strici reputatia 🙂

    Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 11. Comentatorii parinti sunt si ei o alta categorie. 😀
  Sunt foarte hotarati ca metodele lor de parenting sunt cele mai bune! Fiecare dintre ei! 🙂

  Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • @Simona, cum mama naiba am uitat de mămicile isterice?

   Comentariu beton! Thumb up 9 Thumb down 0

  • @Simona, bre, da’ tu ai net acolo? 😛

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

   • Nu stiu cum ai uitat, dar nici cu taticii nu imi e rusine. Am postat eu un guest post despre calatoriile cu copil si au inceput sa se certe in comentarii care mai de care. Pe alocuri ma mai si certau cand nu am mai intervenit.
    Interventia mea acolo era total irelavanta oricum, pentru ca nu am copii, orice as fi spus eu ca as crede oricum nu era luat in seama. Pentru ca nu am copii :)).

    Am internet. Imi trebuie, depind putin de el! Uneori mai greu, ce-i drept! Dar am cat sa exasperez oamenii cu pozele cu plaje :)).

    Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

    • @Simona, dacă nu ai copii e interzis să-ţi dai cu părerea. E lege. 🙂

     Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 12. Exista si pontacul. Astia frate, ma scot din minti! Orice ai comenta, fie vorba despre ulei de masline sau tractoare, esti clar de-al lui Basescu!

  Comentariu beton! Thumb up 6 Thumb down 0

  • @monica, d-ăştia nu prea vin pe aici că nu scriu despre politica.

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

   • Mihai, era vorba despre cei care cu care m-am…”conversat”; nici nu stiu cum sa ma exprim, cu de-astia SIGUR nu m-as “lovi”! Ocolesc, pana la prima trecere! 🙂

    Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 1

 13. Shyi may exista si comentatoriiii ca myne. Eu sunt atat de bun inkat meryt o kategorie separata. Imiiii pare rau q voy , reztu , nu suntetiiii atat de dassstepti ca sa vedeti valuuarea mea. Niki nu ma cobor eo la valuarea voastra Synt prea b3ngos shy de valuare. Am inele. Shy daq ynvatz sa scriu tot alfbetu, mmamy a zys q ymiiii ia bemveu.,. Sa va vad atunky invydiosi.

  Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

  • @meshteruyoda, şi tati nu-ţi ia nimic?

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @meshteruyoda, ai stricat frumusete de comentariu! Cum, nici o cratima???? “I-miii”, “m-a cobor” , “sa vede-ti”, ceva de genu’.?

   Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 14. Ai ratat comentatorul prost si heitar care, dupa ce.i demonstrezi cat e de idiot, isi sterge comentariile :))) voi reveni cu dovezi

  Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

 15. nu cred ca exista hateri atat de multi. e prea foame in romania si scurta viata pentru a profesa ca hater. vorbesti despre femei grase, dar pun pariu ca iti plac slabanoagele si nu zic ca esti onanist :)) nu inteleg ce aveti toti cu femeile grase. gatesc excelent…e dimineata, trebuie sa merg sa iau ceva de mancare, daca aveam o grasa eram fericit.

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @Breev, să ştii că nu toate gradele gătesc excelent. Că şi cartofii prăjiţi cu ceafă au acelasi efect. Na, nu voiam să te dezamăgesc, dar…

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 16. Dacopații: orice ai spune/scrie, trebuie ca ei să evidențieze superioritatea dacilor creștini din care ne tragem 😀

  Comentariu beton! Thumb up 5 Thumb down 0

  • @diabolic, da, da, nu au ajuns mulţi pe aici, dar s~au mai nimerit. Pe Tau Teodor îl mai ţii minte?

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

   • Muahahaha….păi de la el m-am inspirat în comentariu :))))))))

    Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

    • @diabolic, am mai dat de el, dar nu mai ştiu pe unde. E o încântare să-i citeşti comentariile. 🙂

     Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 17. Comentatorul fatalist – indiferent de subiect, el trage concluzia ca totul e pierdut, nu mai exista nici o sansa, lumea se duce dracului etc.
  Comentatorul neinteles – comentariul lui nu are legatura cu subiectul (sau are dar nimeni nu o descopera), bate campii cu gratie, amestecand date, termeni, domenii, un talmes-balmes fara cap si coada.
  Si comentatorul….sportiv.???
  Cred ca ma incadrez si eu in vreo 2 sau 3 din categoriile mentionate in articol.

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @Ionut, zici? Mie nu mi s-a părut că te încadrezi.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

   • @Mihai, nu stiu sigur, ca nu ti-am citit articolul. Niciodata nu le citesc.??

    Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

    • @Ionut, aveam eu o bănuială. 😀

     Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 18. Ar mai fi comentatorii propagandiști – ci care au o singură idee fixă (fie ea politică, fie religioasă, fie de orice alt fel că nu contează) și pe care ți-o vîră pe gît la orice, cu sau fără legătură cu subiectul. A, și combinația între poltically corect și lipsit de umor al specialistului care îți explică cîte șuruburi are o mașină (exact) la o postare în care se face mișto de șoferi sau cu ce se hrănește lupul la o postare legată de cîinii de stînă.

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 19. Tipuri de bloggeri pe worldwideweb
  – Bloggeru’ de moda, depinde de orientare: cu linii si buline daca este inspirat de Paris acesta poarta obligatoriu o esarfa si basc; inspirat de Londra parul rainbow si scrierea “London” afisata pe orice obiect vestimentar nu lasa umbra de dubiu; inspirat de New York arata de obicei ca si cum nu a reusit si nu va reusi niciodata sa se decida cu ce ar trebui sa se imbrace si atunci are de toate, palarie , bandana, bluza si camasi si vesta si trench, adidasi, jambiere, blugi si o fustita minimalista pe dedesubt. Nici unul din acestia nu are o orientare sexuala definita deoarece aceasta presupune o totala lipsa de gust si excluderea imediata din bransa.
  – Bloggeru’ de food: nu exista cale de mijloc: este rawvegan supersanatos si orice apropiere de o ceafa cu cartofi prajiti pe o raza mai mica de 5 km ii va induce o stare comatoasa care se va solda cu deces indiferent de interventia oricaror institutii spitalicesti si cel dacic, neaos, care baga cu mamaliga, porcusor, sarmalute si poale in brau pana la loc comanda, ca pana la urma, o viata avem si merita traita futu’i!!
  – Bloggeru’ cu sfaturi de viata. Are o varsta respectabila, a trecut prin toate: stie cum e sa ai hemoroizi si sa te lase barbatu’ cu burta la gura are solutie pentru tot doar citesti, numeri pana la 10 ( ca sa nu mai injuri ca nu-i frumos) si esti Zen. Mai zen ca Osho si Budda mixati la blender.
  -Bloggeru’ de sport: nu a practicat , nu practica si nu va practica niciodata, in aceasta viata sau intr-una viitoare nici un sport. Nici nu-i trebuie. A fost clar netz la Jokovic, offside-ul evident la care arbitrul platit a inchis ochii este mai evident decat moartea si taxele, o lungime de brat a facut diferenta dintre drogatul de inotator american si al nostru care mai avea putin si se ineca, dar ce conteaza. Am invins!!!
  -Bloggeru’ de parenting. Nu, biberonul nu se da decat pana la 1 an altfel da ADHD. Nu, nu se tipa la copil si nu i se da o palma la fund. Daca o faci va deveni criminal in serie, cu suflet de copil care plange si se lupta cu demonii interiori pe care tu i-ai creat cand era mic. Cum adica a scancit de doua ori ca vrea masinuta si nu i-ai explicat inca ca in trendul economic mondial cu Euribor si PIB fluctuant in marile economii mondiale care se rotesc spre productia locala si Business Process Outsourcing masiv o investitie nesustenabila precum camionasul de plastic cu telecomanada poate genera o serie masiva de concedieri si in consecinta incurajarea muncii la negru?!?
  -Blogerru’ grammar nazi: …….., ….. esti….. …… … . ( pfoai! bine ca am scris corect ce venea sanctiunea!)

  Si lista continua…;))))

  Comentariu beton! Thumb up 11 Thumb down 0

 20. Daca comenteaza inseamna ca au citit articolul (sau nu :-))))
  Importanta este replica, la fiecare dupa sufletul si asemanarea lui…

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @Camelia, well, nu e obligatoriu să-l fi citit. 🙁

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

   • Stiu, am vazut articole care se refera la mere iar comentariile sunt legate de nasterea mantuitorului…:-)))

    Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

    • @Camelia, păi, na, au și ei dreptate, n-a mușcat Eva din măr? :)))

     Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 21. Dar de aia care dau like-uri in prostie, dar niciodată nu zic nimic? Când vorbim de ei? Sau de cei care fura de pe diverse pagini si le pun la alții ca si comentarii personale?

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

  • @Doina, n-am nimic împotrivă să dai like și să taci, dacă nu ai nimic de zis. Furtul intră la altă categorie.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 22. Uite cum comentez eu, cu gura până la urechi. De ce, dintre toţi, la cei dintr-a treia categorie, le-ai făcut cea mai lungă pledoarie? Cre’ că de ăştia îţi place cel mai mult.

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 23. Ești simpatic, zău.

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 24. Hello. Citesc zilnic aici. De comentat, mai rarut ca e greu cu diacriticele.
  In mod normal, m-as fi identificat cu comentatorii din introducere.
  Pana am citit categoria “politically correct” si m-am vazut si pe acolo. Nu de alta, dar sunt pufoasa rau.
  Si iar ma razgandii : IAR ma vad in introducere :)) Ma indoiesc ca felul in care comentez ar avea vreo legatura cu faptul ca sunt cam… Care e femininul pentru “mancau”? :))

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @Sandra, te alinți. Am niște tipe aici care au râs bine de tot când am scris despre grași, deși au recunoscut că se încadrează în categorie. Cât despre diacritice, ce te împiedică să comentezi fără să le folosesti? Să știi că înțeleg ce scrii.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 25. Hai că mi-a plăcut clasificarea ta 🙂 Este perfectă.
  Păcat că n-ai prea multe concursuri că mai sunt și concurenții de profesie … îți dau share si like si comment și dacă nu câștigă te sterg din baza de date. Și se mai și supără că random.org nu i-a ales 🙂

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

  • @Lilian, de-aia nici nu am multe concursuri. Nu vreau să atrag concursomanii de profesie.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 26. Da’ eu…eu cu cine votez? Pardon, la ce categorie ma incadrez?

  I’m back!!! si cum scriu fara diacritice = am renuntat la smartphone! 😀

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @Elly, ooo, bine ai revenit!
   La ăia din introducere. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

   • Bine v-am regasit! 🙂 <3

    Pfoai, bine ca n-am uitat ce inseamna "introducere, cuprins si incheiere" intr-o compunere! 😛 😛 😛

    Vad ca lumea vinde, cumpara sau face publicitate la ceva pe aici…Sa ma bag si eu? Sau imi dai ban direct. 😀

    Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 27. Ai uitat de ala pupincurist. Orice ai zice, el va fi de acord cu tine si iti va dreptate din orice pozitie. Se mai si cearta cu altii ca sa te apere.
  Stiu stiu, ma incadrez la marketing. Am link 🙂

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @cezar, și ce vinzi?

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

   • nimic practic. ha.. ai dreptate. nici macar acolo nu ma incadrez! 🙁

    Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

    • @cezar, păi majoritatea sunt oameni normali. Eu am enumerat doar excepțiile.

     Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 28. Pfffff mor de ciuda ca de data asta nu ma regăsesc nicăieri. ?

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 29. :)) cat adevar, domnule. Recunosc, pe mine ma distreaza…imi place sa.i observ cum se ataca si cum incearca sa explice/ motiveze ceva ce nu au fost intrebati.

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Ana B, înseamnă că stai încă bine cu nervii.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 30. eu sunt hităr, vă urăsc pe toţi

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @Cosmin, lasă că e bine. Viața fără ură e pustiu. 🙂

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 31. Comentatorul fanatic al gramaticii.
  Nu conteaza despre ce anume este articolul,daca ai pus o virgula gresit inseamna ca esti un prost si parerea ta nu conteaza .Deloc.
  Veridicitatea articolului este anulata complet de lipsa virgulei.

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

  • @chris, well, uneori, dacă e între subiect si predicat…

   Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

 32. Domnu’ Misu, nimic nu stiti dom’le! Stati ca va luminez eu! :)))))))))

  Carevasazica:
  – Heitaru’ diasporez: isi uraste tara si neamul de traista pentru ca l-au fortat sa plece printre straini (el fiind o valoare nerecunoscuta, ba chiar batjocorita acasa). Si, fie pentru ca (inca) nu stie prea multa engleza pentru a se balacari cu noii sai prieteni, fie pentru ca se simte cu onoarea “nereperata”, intra in forta pe orice postare din tara si injura cu naduf tot ce misca pe acasa, sistemul si poporul de cacat, comparand in permanenta situatia de aici cu cea de acolo. Nu uita sa le aminteasca amaratilor de acasa, cu orice ocazie, ca el stie mai bine, pentru ca a fost atins de civilizatia adevarata! Si ca fara diaspora tara asta ar fi moarta!
  – Agramatul paranoic: “E de la vaccinele alea de le face ei din mercur si fetusi embrionari… De ce ascunde astia ca vroia sa ne omoare de cand se stie? Ca nu mai are loc de noi…”
  – Pesimistul de serviciu: e plin de amaraciune si pe deplin convins de fatalitatea destinului si de faptul ca neamul asta amarat, desi pare a fi leaganul civilizatiei (a citit el undeva), n-are nicio sansa sa se mai indrepte, indiferent ce se va intampla. Pe sistemul “la trecutu-i mare, canci viitor!”. Asa ca isi exprima crezul in orice problema expusa: totul e de cacat.
  – Gica Contra: indiferent ce spui, el incepe cu “nu-i asa” si nu cedeaza nici in fata celor mai evidente si fara putinta de tagada argumente, redirectionand discutia in permanenta catre zone cenusii
  – Super-amazoanele: razboiul s-a incheiat de mult, dar ele lupta cu ardoare in continuare, autist, cu un adversar inchipuit. Sunt convinse ca, desi pare ca femeia e egala acum in drepturi cu barbatul, armele nu trebuie depuse pentru ca dusmanul abia asteapta un semn de slabiciune, cum ar fi o masa gatita. Asa ca toate comentariile lor vor face referire obsesiv la “coaiele de sub fusta” si la cat de efeminati sunt barbatii zilelor noastre, indiferent de subiectul dezbatut.
  – Nazi-grammar-ul. Ai belit-o daca ai uitat o virgula sau ai mancat o litera! N-are importanta ce vrei sa transmiti, el iti gaseste rapid o greseala si ti-o flutura superior pe la nas, chit ca este evident ca nu esti agramat.
  – Atotcunoscatorul: stie orice, de la medicina la filosofie si politica, de la masini la istorie si astronomie, de la E-urile ucigase la cine l-a asasinat pe JFK si, mai important, de ce! In fapt, “stiinta” lui s-a construit din auzite sau dupa mult studiu individual pe site-uri de renume mondial din domeniul promovarii culturii (cum ar fi expunere.ro sau efemeride.ro). Asa ca n-ai nicio sansa sa nu-l “nimeresti” pe subiect! Si ti-o va demonstra cu varf si indesat.
  – Cititorul snob: a citit biblioteci intregi pe nerasuflate si fara sa intelega o iota, dar e pe deplin constient ca face parte dintr-un grup restrans, elita erudita, asa ca te povatuieste condescendent sa pui mana sa mai citesti (mai ales cand te prinde ca nu l-ai citit pe Xulescu).

  Si ar mai fi ceva tipologii, dar e timpul pentru un auto-masaj erotic, ca simt ca m-am inflacarat prea tare! :))))

  Comentariu beton! Thumb up 14 Thumb down 0

 33. Am trecut pe-aici doar să-ţi spun că, citind pe diagonală, pe undeva n-ai dreptate. Poate mai intru şi mîne să citesc şi cealaltă diagonală. Doar ca să-mi confirm că totul e de porc.

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

  • @krantz, dar mâine să mai citesti o dată si prima diagonală.

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

   • Nu le pot citi pe amîndouă în acelaşi timp. Mi-e frică ca nu cumva la intersecţia lor să aflu locul geometric al intrării în tunelul de sub Bucegi.

    Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

    • @krantz, aici s-ar putea să si dreptate. Am simțit ceva energie stranie când l-am scris.

     Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 34. “Comentatatorii heitar care-si tin tura”. Pleaca-ai nostri, vin ai nostri, noi ramanem tot pe posturi. 🙂

  Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

  • @lectorarumana, zici că sunt asa de organizati?

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

   • Sunt, sunt. Și tu ai simțit-o “pă pelea ta”, sau umbli ca Vodă prin taraluipapura și nu te-ai oprit în gara aia pentru noi amândoi? Prietenii știu de ce… :))))

    Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

    • @lectorarumana, ah, alea sunt două femei intrate la menopauză. Nu e nimic organizat.

     Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 35. Cateodata ma incadrez la nr.3. Si dupa ce se milostiveste sotul cu mine, ii mai zic si-un bogdaproste :)))). Altfel, stiu ca sunt cea mai spumoasa comentatoare:)))).

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

 36. Comentatorul bagabont.

  Comentariu beton! Thumb up 5 Thumb down 0

 37. Mai e si noul gen de “groupie”, umpic virtual. De obicei il gasesti pe paginile oficiale ale unor vedete de mana a doua -a treia si se uda instant daca persoana cu pricina le-a dat like sau le-a comentat. Odata ajunsi in cercul celor privilegiati si “atinsi” de mana celebritatii, vor mentiona sus si tare ce relatii stranse de prietenie are cu persoane importante. Mai mult decat atat, el aproba tot ce a scris/ postat vedeta, si se ia la cearta cu oricine nu e de acord. De obicei, ii regasesti in statutul de casnice, pensionari/e sau unii cu o conexiune mega smechera la Internet si viteza 4G, altfel nu-mi explic cum de au timp sa stea pe calare pe net 25/24

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 38. Si sa nu uitam de atot-conspirationistul. Nu mananca niciodata peste pentru ca este convins ca un spion rus, asezat la cinci mese in spatele lui la restaurant, este mana in mana cu chelnerul care i-a adus mancarea si vrea sa-l inece cu oase. Este cel care vede conspiratii peste tot si da vina pe clubul Bildeberg pentru orice, de la pretul umflat al mandarinelor, pana la calificarea Romaniei la UE. Se uita suspicios daca il tratezi cu respect sau bunatate. Si pe el il regasesti usor pe Internet, undeva pe la site-urile care relateaza povesti cu OZN-uri. De obicei, isi termina comentariile cu o referire la Illuminati, loja a 14-a Masonilor sau Basescu. Ei sunt responsabili si pentru scufundarea Titanicului.

  Comentariu beton! Thumb up 7 Thumb down 0

  • @Irina, pardon, nu mănâncă peşte pentru că EI vor să-l otrăvească cu mercur.

   Comentariu beton! Thumb up 8 Thumb down 0

 39. @Mihai, mi-am găsit singura categoria: comentatorul “like”. A se intelege activ doar prin like-urile acordate comentariilor altora. E greu la începuturi, pana iti iei (iau) inima in dinti si intri in Gașca asta …eheee, ia timp si multe râsete.

  Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 40. Nu știu de ce, dar îmi vine așa să mă masturbez de trei ori la rând :/.

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Catatoninica, păi şi te ţin eu? Bagă! Succes!

   Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 0

   • Vai de capu’ meu, nici nu s-a uscat oja. Momentan îmi schimb profilu’pe “inaccesibilă, jeguri amărâte”. Dacă există așa ceva.

    Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

    • @Catatoninica, lasă că dai cu ojă din nou.

     Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

   • Glumeam omule! Parcă înțelegeam de glumă 🙂
    Se pare că pentru unii nu se glumește cu așa ceva, probabil am exagerat.

    Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

    • @Catatoninica, eu cu aşa ceva nu glumesc. 😉

     Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 0

    • Lasă, îți faci o “scurtă” si-ți trec frustrările 😉
     Uneori e ok să “urăști ” :)))

     Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

    • @Catatoninica, sau lungă, n-ai de unde să stii. 😉

     Îţi place sau nu: Thumb up 4 Thumb down 0

 41. “Heitărul” analfabet. :))
  Ați scris deja despre cel care nu poate să-și înghită cafeaua dacă intre timp nu face pe masculul feroce pe net, dar și pentru heitari avem subcategorii. Cei mai demni pentru un scuipat în frunte sunt cei care vin și te înjură pe blog și nici nu o fac corect. Dar mna…fiecare își are dreptul la replica. Păcat ca și-l folosește doar de la monitor.

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 42. Îs comentator heităr la purceaua aia de Tache, când scrie-n Cațavencii.Intru pe articol, bag p*ula-n ea și-n scrisul ei ș-am decolat.

  Îţi place sau nu: Thumb up 2 Thumb down 1

  • @Bătrânu’, bă, ce uom.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

   • Dacă aș avea putere de decizie in Univers, pe scrofeta asta de Tache aș condamna-o să fie făcută de la brâu in jos de către Giovanni Becali.Ce i-ar mai dispărea figurile ălea cu pisici când i-ar arăta gangsterul mortu’…

    Îţi place sau nu: Thumb up 3 Thumb down 1

  • Bine îi faci. E dezgustătoare.

   Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 1

  • Nu mai citesc Catavencii de cand nu mai scrie pitici gratis acolo, multi il calificau hater dar el face altceva.
   Enervanti sunt comentatorii care se leaga de tine si iti spun ceva replica de 2 lei fara sa argumenteze, de ex. scriu ca ar trebui sa nu se mai dea alocatii ci reduceri la taxe iar ei spun ceva gen ca o sa fie Romania plina de tigani daca nu platim tiganii nostrii sa puieze :)). Cei agramati care te jignesc, corecteaza, spun ceva rautate ca raspuns altui comentator.

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 43. Sa nu uiti de comentatorii off-topic. Sunt cei mai penibili.

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @AncaV, să ştij că dacă ai ceva interesant de spus, nu e chiar asa de rău. Dacă aberează…

   Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

   • Vorbesc de cei total pe langa subiect. Aia care incep sa vorbeasca de securisti si conducatori-paraziti, de gay si dumnezeu, de angela merkel si musulmani, nu de cei de genul care spun dinainte ca sunt off-topic, cum am vazut si pe blogul tau. Vorbesc de cei de-a dreptul sinistri.

    Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

    • @AncaV, m-a ferit ăl de sus de așa ceva. 🙂

     Îţi place sau nu: Thumb up 1 Thumb down 0

 44. Mai este categoria mixta. Cate un pic din mai multe. Io nu las pe nimeni sa-si bage pyla in blogul meu pt ca nu mai am chef, am imbatranit, m-am facut a dreaqu. Si nici nu pot sa-mi bag ceva ce nu am in regulile goagăl. Aia-i.

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 45. Pingback: Ghid de interacțiune cu blogul - ioanivan.ro

 46. I am number 9. Cu un pic de grammar nazi. Plusez și cu un 7. Probabil și un pic de 2.

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 47. Mihai tu de fapt nu ai catalogat comentatorii de ¨¨carucioare online¨¨ ci caracterele umane in general…..un exemplu.¨¨fata timida cu ochelari de la contabilitate¨¨ care ajunsa acasa devine o vampa dezinhibata total online….dar stai…vezi ca si in pat e la fel ca si online…daca nu si mai si

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

 48. Mai sunt si cele nefe ce se vor fe si care, indiferent despre ce subiect scrii si cum, vor comenta invariabil cu :,, râd cu lacrimi, ca intotdeauna :)))”

  Îţi place sau nu: Thumb up 0 Thumb down 0

Sus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *