Mâine, la Bloggers Lan Party, ediția cu numărul 10. Jubiliară, cum s-ar spune. Partea mișto este că voi fi și eu de față, să-i văd cum se căsăpesc. Mă rog, și cum mă vor transforma pe mine în ciuca bătăilor, dar prefer să ignor acest aspect.

Și mai tare este că am voie să aduc un invitat cu mine. Așa că dacă vă știți fani jocuri pe consolă și pc sau pur și simplu ați vrea să cunoașteți personal vreun blogger pe care-l citiți, băgați un comentariu aici și cu asta basta. Primul venit, primul servit, îl iau cu mine. Când? Mâine de la 11.00. Unde? La Impact Hub (Zona Unirii, Hanul lui Manuc). 

Ah, să vă zic ce se joacă, ca să știți la ce să vă așteptați. Deci, avem așa: Unreal Tournament, Nba 2k , Guitar Hero și Street Fighter. Și sigur-sigur nu vor fi doar astea, că așa se întâmplă mereu. Hai că sună bine. Se bagă cineva?

blp

Bloggers Lan Party, ediția a 10-a (#BLPX), este un eveniment de gaming și socializare rezervat bloggerilor și cititorilor lor, susținut de ASUS RomâniaMedia GalaxyDigi NetShoteriaCalif și Impact Hub. Partener media: Radio 21