Am mai povestit pe aici că în tinereţea mea tumultoasă am semnat condica şi pe la Pizza Hut. Motiv pentru care, atunci când trec pe lângă cea din Romană, arunc priviri nostalgice în interior. Pun pariu că pot şi în ziua de azi să mai învârt o tavă pe deget, în timp ce mă plimb graţios printre mese. Hmm, bună idee, prima oară când mă mai duc acolo o să încerc, să văd dacă e ca mersul pe bicicletă.

Dar nu despre asta voiam să vă zic, ci că am văzut la ei pe site o chestie mişto şi e pacat s-o ţin doar pentru mine. Frate, oamenii au o promoţie beton care mai şi durează până la sfârşitul lui martie. Un fel de „all you can eat” la 22 de lei. Bine, e doar pentru pizza şi paste, dar eu nu m-aş duce în viaţa mea la Pizza Hut să-mi comand, profund ascetic, o salată. Deci, nu cunosc cine a fost cu ideea, dar să-i dea tatăl tâmplarului sănatate, că pe mine m-a nimerit „în target”. Ah, staţi că au şi „all you can drink” (doar pentru sucuri, din câte observ) la 6 lei. Dar ce mă tot dau eu peste cap să vă povestesc, ia luaţi de vă uitati singuri!

Văzut? Perfect. Nu ştiu cum vi se pare vouă, dar eu sigur-sigur voi profita de două trei-ori de şmecheria asta cu „pizza & pasta festival”. Garantat!

Sa nu uit, vă rog să nu mă luaţi cu junk food and shit! Ştiu, ştiu, vai, dar e total nesănătos… aoleu, cum poţi să mănânci aşa ceva?… bagă o salată de păpădie cu măcriş şi brânză de soia, să vezi cum te simţi mai tânăr şi plin de energie… bla, bla, bla. Să ne înţelegem, n-am să mă satur niciodată în viaţa asta de pizza. Iar cea „ţărănească” de la Pizza Hut, făcută cu blat subţire (Thin’n Crispy pe numele lui de scenă) va rămâne pentru totdeauna printre preferatele mele. Aş putea să mănânc una medie, chiar dacă tocmai m-am ridicat de la cina de crăciun şi sunt absolut ghiftuit. No joke!

Dacă nu mă credeti pe cuvânt, invitaţi-mă la masă şi o să vă demonstrez pe viu câtă pot să bag în mine. A, de plată vă ocupaţi voi, ca să n-avem vorbe.

mihai_vasilescu_pizza_hut1