Nu am nimic mai mult de zis, în afară de a vă îndemna să urmăriţi video-ul de mai jos. Şi o să asistaţi cum renumitul enterteiner/actor/comediant/măscărici/om de televiziune, Mihai Bendeac, îi arde o scatoalcă bunicică, după ceafă, Roxanei Vancea. Cea care am înţeles că ar fi partenera lui de vreo doi ani.

Ştiu, e o glumă, dar mie mi se pare deplasată, deşi se vrea moralizator clipul. N-am înţeles prea bine dacă rolul pe care îl joacă Bendeac este de prieten sau tată revoltat că iubita/fiica îşi face prea multe selfie-uri, dar cred că are prea puţină importanţă. Şi într-un caz şi în celălalt este genul de glumă/exemplu pentru decerebraţi. Dacă vă mai spun şi că, în momentul în care am văzut-o eu, avea peste 22.000 de like-uri, poate o să ne explicăm cât de cât nivelul societăţii româneşti.

Ah, încă ceva, la vârsta aia degeaba îi mai dai o palmă după ceafă în speranţa că se apucă de citit. Mai uşor înveţi un câine să miaune.

Acestea fiind zise, înţeleg că peste câteva zile Mihai Bendeac o să aibă din nou emisiune (pe acelaşi gen probabil) la Antena1. Mă aştept la o avalanşă de scheciuri cu băşini, râgâituri, flegme şi manele (toate în glumă, desigur), cu scopul bine determinat de a educa populaţia României şi, în special, pe cei care vizionează Antena1. Vă urez vizionare plăcută!

De aici.