Guest Post By Ana R.

mihai_vasilescu_lumber_metro_sexuali

Bărbații din ziua de azi au, se pare, o nouă dilemă. Cu păr sau fără păr? Altfel nu pot să îmi explic dileală asta generală în care ori arăți că un urs bărbos, de care nu s-a atins lama cam de prin mezozoic. ori sunt jumuliţi ca nişte cocoși numai buni de pus în ciorbă.

Mai fetelor, voi ați văzut ce specimene de bărbați cu sprâncene arcuite există acum? Au arcadele urcate până pe frunte și cred că în curând își smulg părul cu totul și încep să își tatueze și ei sprâncenele spre ceafă precum pițipoancele.  Au început să se epileze pe piept și se isterizează dacă au rămas cu puf pe glezne. Adică nu ești un bărbat modern dacă nu îți jumulești trupsorul de orice urmă a masculinității. Toate ne dorim bărbați fără blană pe spate, stuf la subraț și boscheți în alte zone strategige, dar să îi vedem așa jumuliți, buni de pus în oală. nu cred că ne-am imaginat vreodată.

De unde a apărut concurența asta în despădurire nu știu? Adică ce îi determină pe ei să alerge cu ardoare la salon să-și toarne cinci căldări de ceară pe ei, ca să iasă precum puii de gostat de acolo. Am înțeles că este necesar pentru culturiști sau sportivi de performanță, ca să se reliefeze mai bine mușchii, dar pentru sportivii uitatului la Champions League nu prea înțeleg rostul.

Dacă noi ne isterizam pentru că au apărut trei fire pe pleoapă, cum reacționează ei? Sau au mai nou în poșetuțele alea masculine și o pensetă mică. S-a inventat trusa de scule cu pensetă? Sau briceagul specializat în jumulire?

Eu mă întreb daca fetele de prin saloane, alea care îi despăduresc de pilozități, nu fac mișto de ei, de ies așa la sfârșit? Cred că toate cosmeticienele au o viață amoroasă dezastruoasă și se răzbună pe toți curajoșii ăștia amatori de epilare. Sau au învățat la școlile alea de cosmetică numai varianta pentru femei și altfel nu știu să mai „opereze”.

Oricum privirile masculilor care bat la suta de kile, dar au sprâncene de fetițe, sunt inegalabile. Priciţi-i cum se admiră ei în oglindă și au impresia că sunt răpitori de frumoși. Oare cine le-a băgat în cap tâmpenia că trebuie să fie toți după chipul și asemănarea noastră, a femeilor?

Pe la douăzeci și ceva de ani am ieșit cu un instructor de fitness. Totul s-a sfârşit iremediabil când și-a deschis „poșetuța” să scoată ceva și am zărit întâmplător fondul te ten. A avut efectul rachetei cu reacție. La fel de repede am dispărut din peisaj. Nu am conceput să am lângă mine un bărbat care îmi face concurență în achiziționarea de produse cosmetice. Va imaginați cum stă el în baie și deodată îl auzi că zbiară panicat spre disperat:

-Unde mi-ai pus anticearcanul, că întârzii la ședință?

Păi când auzi așa ceva, ai senzația că tocmai i-au căzut excrescențele de pe trupșor pe jos, prin baie, și te aştepţi să fie capabil să  înceapă să scoată triluri de soprană.

Tabără opusă cred că adună tot părul de prin saloanele unde se epilează ceilalți și și-l lipesc pe trup. Sloganul lor: „cu cât mai păros, cu atât mai masculin“.

Altfel cum ar fi apărut tăntălăii care își fac implant de bărbă? Nu e glumă, există și din aștia, iar unul dintre ei este Bogdan Vlădau. A precizat pe la tv că el nu avea o barbă îndeajuns de impozantă și că arăta că și cum era murdar la gură. Așa că s-a dus la o clinică unde s-a lăsat jumulit de niște păr de pe ceafă care i-a fost reimplantat pe meclă. Adică nu ești bărbat adevărat dacă nu ai fața dotată cu pilozităţile corespunzătoare.

Nu sunt încă lămurită pe deplin dacă trendul îmblănirii feței presupune crescutul de boscheți și prin alte părți ale trupului, de ai șanse să aduni prin casă nu numai părul lăsat de cățel sau pisică ci și pe cel al masculului din dotare. Care este filozofia lor de viaţă? Reîntoarcerea la natură? Au senzația că au un aer mai doct sau mai filozofic? Dar oare de ce-şi imaginează că înfăţişarea lor m-ar determina pe mine, femeie, să sar în sus de bucurie la gândul că mă va îmbrăţişa un mop sârmos? Sau cinci minute de sărutări echivalează cu o ședința de microabraziune a feței? Face și fata economie la cosmetică, are şi tenul proaspăt curăţat, nu?

Dragilor, terminați cu trendurile astea duse la extrem! Nimeni nu spune să nu jumuliți locurile necesar a fi despădurite. Că nici sprâncene a la Albulescu nu vrem să vedem și nici să va confundăm în pat cu cățelul. Dar la fel de lipsiţi de sex appeal vă considerăm cu sprâncenele duse spre ceafă sau când vă găsim la duş, mângaindu-vă suav cu lama pe picioare.

Bârrrrrrr!