Una dintre plăcerile mele vinovate este să răscolesc site-urile de ştiri ca să dau peste unele de genul ăsta. Şi după cum observaţi, în ultima vreme sunt client fidel al ştirilor protv. Oamenii nu se dezmint. Mereu vin cu câte ceva „beton”.

La ştirea asta m-a amuzat în primul rând nivelul de creativitate al redactorului. Să faci ditamai articolul, aproape laudativ, despre ocupaţia de „curvă”, zău că nu e uşor lucru. Hai să ne înţelegem, e plin Pământul de femei care se f*t pentru bani, dar să vii cu o povestire drăgălaşă, din care să reiasă că ăsta este aproape un job drăguţ, e cu totul altceva. Pe bune, textul este la un pas de a te îndemna să-ţi redescoperi viaţa şi abilităţile cu ajutorul vaginului. Să sperăm că nu vor exista femei care se vor simţi tentate să lase tot şi să-şi pună fundul la bătaie, după ce-l vor citi. De-aia ziceam să mă ocup niţel de el. Ia fiţi atenţi aici.

Sarah Greenmore lucreaza de un an si jumatate intr-un  bordel din Nevada. Tanara este mandra ca a reusit sa-si transforme activitatea intr-un business si vrea sa spulbere miturile in ceea ce priveste meseria ei.

Primul mit pe care tanara vrea sa-l spulbere este ca jobul ei este unul usor: “Pot sa-mi descriu jobul in multe feluri, dar niciodata ca fiind usor. Lucrez in ture de cate 12-14 ore pe zi, timp in care jonglez cu cele patru retele de socializare, doua adrese de email, programez clientii, scriu articole online si fac curatenie in mod meticulos”. Tanara povesteste ca parte din jobul ei este si sa-si rezerve camerele de hotel, sa-si cerceteze clientii si sa se ocupe singura de promovare.

Cu toate acestea, ea se bucura de stilul ei de viata:“Sa fiu capabila sa-mi fac propriul program si sa fiu in controlul micii mele afaceri imi da o libertate incredibila.”

Eu, dacă eram patronul bordelului, o dădeam afară după ce citeam interviul. De ce? Păi se vede clar că femeia îi fură clienţii în interes propriu. Dacă lucrează la bordel, de ce mai are nevoie să facă rezervări de camere la hotel? Asta, aşa, ca o primă chestie. Dar americanii sunt fraieri, nu ştiu să citească printre rânduri.

Apoi m-a mai spart cu declaraţiile astea: „Tanara este mandra ca a reusit sa-si transforme activitatea intr-un business si vrea sa spulbere miturile in ceea ce priveste meseria ei… Sa fiu capabila sa-mi fac propriul program si sa fiu in controlul micii mele afaceri imi da o libertate incredibila.”

Femeie, te f*ţi pe bani! Nu există nicio mică afacere şi niciun business. N-ai venit cu un plan, nu te-ai decis să investeşti în marketing, nu eşti vreun manager. Pur şi simplu ai hotărât că nu te duce capul la mai mult de a-ţi pune curul la bătaie. Atât de simplu. Nu o spun ca şi cum ar fi ceva rău, doamne fereşte, planeta asta mai are nevoie de câte o profesionistă care ştie s-o sugă ca la carte, dar nu-mi face apologia sexului plătit, că nu ţine. Singurul mit pe care ar trebui să-l spulberi (şi toţi bărbaţii îţi vor fi recunoscători) este ăla că pentru anal nu trebuie plătit nimic în plus. Plus că pare şi un concept de marketing bunicel. Promoţie, cum ar veni.

M-am spart de râs la fragmentul în care o arde corporatist: „jonglez cu patru reţele de socializare, două adrese de mail, programez clienţi şi scriu articole”. Păpuşe mică, nu jonglezi cu nimic şi singurele chestii pe care le scrii sunt de genul: „ma f*t pe bani, doritorii mă pot găsi pe Facebook, twitter etc. Rog seriozitate!”. Dacă te crezi vreun content writer de succes, ţin să te dezamăgesc. Oamenii ăia care te vizitează vin cu un singur scop: pi*da. Nicidecum pentru calitatea scriiturii tale. Ai prins-o?

Problema este alta. Sunt curios cât de mult o să te mai bucure „stilul tău de viaţă” şi „libertatea incredibilă” peste zece-cinşpe ani? Când sânii îţi vor atârna, carnea nu va mai fi tare şi, în general, lumea s-a cam săturat să te f*tă. Pentru că, îţi spun un secret, e plin Pământul de fete tinere care consideră că a-şi pune curu’ la vânzare este cel mai bun lucru pe care îl pot face. Iar bărbaţii să ştii că, deşi nu par, sunt ai dracului de pretenţioşi. Pe banii lor, strămbă din nas şi nu le mai place zicala aia cu „găina bătrână”. Ai dracu’, dacă tot plătesc, toţi ar vrea numai „nară de căprioară” tânără. Ei, să te văd atunci cum mai jonglezi cu cele patru reţele de socializare.

Ca să fiu corect până la capăt, vă spun că pe fata asta o apreciez totuşi. Trecând peste ridicolul „interviului”, tânăra chiar face ceva util pentru societate şi măcar este sinceră. Nu de alta, dar acum câteva zile scriam despre hipsteriţa antreprenoare care a făcut exact acelaşi lucru: şi-a pus curu’ la bataie, pentru banii unui american, dar a considerat că toată treaba poartă numele de „redescoperire” şi „reinventare”. Măcar Sarah a noastră recunoaşte cinstit: sunt curvă.

Cumva greşesc eu pe undeva? Că nu-mi dau seama.

mihai_vasilescu_prostitutie

 

sursa foto