Vă pregătisem alt articol pentru azi, da’ l-am pus la păstrare şi aş vrea să vă zic doar câteva vorbe despre recentul pui de scandal pe care l-a provocat fostul playboy tenisman Ilie Năstase, declarând chestii tâmpite despre Simona Halep.

N-o să mă apuc să vorbesc aici despre cum şi cât l-a ajutat statul român pe Iliuţă şi cum sau cât nu a ajutat-o pe Halep (gen, deloc). N-o să mă apuc nici să zic că, în ciuda faptului că în România i s-ar fi pus la dispoziţie absolut orice ar fi vrut muşchiul lui, acelaşi Iliuţă cel patriot a ales să se care pe meleaguri mai bune. Na, poate nu mai ajungea el la recordul de peste 2000 de… hmmm… cuceriri, dacă rămânea la Bucureşti.

N-o să mă apuc să spun nici despre casa pe care a smuls-o prin şantaj emoţional de la acelaşi stat român. Pe sistemul, bă, dacă nu-mi daţi o casă, eu fug în străinatate si o s-o cam beliţi, că o să joc pentru alţii. Şi vedeţi că n-am chef de vreun apartament cu două camere în Baba Novac, am zis „casă”, da? Pe care a şi primit-o, dar de fugit tot a fugit. Că doar aşa fac patrioţii adevăraţi. Dar dacă simţea plaiboiu’ Nasty că se sufocă la Bucureşti, ce mai putea să facă, nu?

N-o să vă mai aduc aminte că Stere Halep şi-a vândut tot ce avea, inclusiv afacerea, pentru a-şi putea suţine fiica în demersul ei de a ajunge cineva în tenis. Dacă aş face asta, ar trebui să-l întreb şi pe Ilie ce (sau pe cine) a trebuit să vândă el, pe vremea „ailaltă”, pentru acelaşi scop.

Deci, n-o să spun absolut niciuna dintre toate chestiile de mai sus, pentru că ar fi de pomană. De ce? Pentru că m-am lămurit acu’ vreo câţiva ani, când i-a scăpat fosta doamnă Sfăt (actuală Năstase) câteva scatolace peste bot, cu cine trebuie să discuţi în familia fostului badboy tenisman. Aşadar, rugămintea mea ar fi pentru dumneaei, Brigitte:

Doamna Năstase, vă rog eu din suflet, mai lasăţi-l să doarmă şi în casă, de la atâta stat în cuşca aia a câinelui, a început să spună numai nerozii. Şi, din când în cănd, lăsaţi-l să creadă că mai este bărbat şi ca vă posedă sălbatic. Altfel, uitaţi-vă şi dumneavoastră, vorbeşte în dodii de la testosteron. Ah, să nu uit, poate nu mai daţi în el, doamnă, sau măcar loviţi mai cu milă, că are tendinţa să se răzbune pe femei. Şi nu e bine, domnă, că râde toată lumea (la propriu) de săracu’ Iliuţă, care a dat în mintea copiilor.

Je vous remercie beaucoup! – asta a fost ca să înţeleagă şi Iliuţă ce binecrescut sunt.

mihai_vasilescu_nastase_sfat

 

sursa foto