Fraţilor, la ora când citiţi aceste rânduri, băiatu’ este în drum spre stadion să vadă live Steaua – Petrolul.

Dar, pentru că eu mă gândesc la voi non-stop, mi-am dat seama că am uitat să vă zic o chestie. Exact cea despre care vă întrebam în titlu: care dintre voi vrea să câştige o cămaşă făcută pe comandă? Bumbac italian, da? Partea mişto este că sunt puse la bătaie patru bucăţi, căte una pe săptămână, timp de o lună.

Nu că aş vrea să vă influenţez, dar abia când porţi o cămaşă croită special pentru tine, realizezi cam ce însemnă asta. Numa’ zic. Ah, să nu uit, este vorba despre cămăşi bărbăteşti, dar nu există niciun impediment să participe şi reprezentantele sexului slab frumos. Cred că alesul inimii voastre ar aprecia în mod deosebit un cadou de genul ăsta. Iar dacă nu el, atunci măcar soţul.

Deci, dacă vreti să vă băgaţi, n-aveţi aproape nimic de făcut. Unde „aproape” înseamnă că ai de dat un singur click. Bine, două.

Primul pas: dai like la pagina celor de la Christian Tailoring. Dacă deja erai fanul lor, însemnă că nu mai ai de urmat decât pasul următor.

Al doilea pas (şi ultimul): dai like la postarea despre concurs. Pe care o găseşti tot la ei pe pagină sau aici.

Gata, asta fost tot. De-acum trebuie doar să mai băgaţi şi voi din când în când ochiul pe acolo, ca să vedeti dacă sunteţi printre câştigători. Duminica seara se anunţa cel din săptămâna respectivă. Oricum o să vi-l spun şi eu, doar n-o să vă las aşa de izbelişte.

Hai, să vă văd cum staţi cu norocul, că râdeaţi de mine când m-am chinuit să-mi cumpăr Pumele.

mihai_vasilescu_concurs_camasa