Nu mai ştiu pe unde am auzit că toţi bloggerii care contează sunt pe domeniul propriu (de fapt ştiu, dar nu vreau să spui). Adică neşte trebi, mă înţelegi. Nu contează trafic, nu contează interacţiune cu comunitatea, tot ce contează e să fie dom’le cu „.ro”. Dacă se poate, dacă nu, merge şi un „.eu” sau „.net”.

Chestia tare este că ştiu io vreo trei bloguri, pe domeniu wordpress, care au trafic ca la balamuc. Da’ asta e ceva fără importanţă, după cum se pare.

D-apăi dacă aşa devine treaba, m-am hotărât s-o fac şi pe asta. Tre’ să ajung şi io să contez în vreun fel, nu? 🙂 Aşa că fratele vostru, începând de azi, trece pe mihaivasilescublog.ro.

Nu vă speriaţi că n-aveţi nimic în plus de făcut. Până vă obişnuiţi, puteţi să intraţi în continuare pe cel vechi, o sa vă redirecţioneze automat. Păi nu v-am învăţat eu cu mură-n gură? Cum era să vă las acum să mă căutaţi ca disperaţii pe tot netu’.

Ah, să nu uit, am o rugăminte mare de tot. Dacă găsiţi vreo neregulă pe blog, vreun bug sau ceva ce nu functionează, poate ziceţi şi voi, ca să putem lua măsuri. Dacă doar staţi şi mă înjuraţi pentru că nu ştiu ce chestie nu merge, nu facem mare brânză. Aşa că puteţi să-mi uraţi de bine şi în timp ce scrieţi un comment cu: „bă, coane, vezi că nu pot să …”

Hai, că ne vedem în noua mea casă.