N-o să fie cel mai plăcut articol pe care îl citiţi, dar asta este.

Probabil ştiţi deja că jegoşii ăia din aşa-zis-ul „Stat Islamic” şi-au extins aria ţărilor din care răpesc cetăţeni, pentru care cer răscumpărare. Daca până acum ceva vreme se limitau la americani şi englezi (eventual căte un francez din când în când, dar ăştia cred că se duceau şi se predau singuri) împotriva cărora îşi duc rahatul lor de „război sfânt”, mai nou au trecut şi la italieni sau japonezi.

Când am vazut sumele cerute pentru a renunţa să-i ucidă (200 milioane de euro pentru japonezi si 12 milioane pentru cele două italience), mi-am dat seama că totul este de fapt un nou fel de loterie. Una crudă, la care se poate participa doar dacă te-ai intitulat „luptător muslman pentru credinţă” şi deţii cel puţin un AK-47. Ah, da, şi cuţitele necesare pentru omologarea eventualului câştig.

Fac o mică paranteză: tare aş vrea să ştiu cum au făcut evaluarea economică a prizionierilor. Bre Allah, be fetele de la Italia cerem buţin, acolo la ei criza mare estem. Be jabonezi cerem mult, ei boate sa blateasca, blini de bani estem. Aşa, nu?

Război sfânt o pulă. Nu există aşa ceva. Sunt doar nişte jegoşi înarmaţi care s-au gândit că asta ar fi cea mai uşoară metodă de produs bani. Şi pe acelaşi principiu pe care îl aplic eu când las sâmbăta nişte bani la Agenţia Loto din colţ, ei răpesc oameni şi cer banii in schimbul lor. Dacă le iese, au pus-o, au caşcaval pentru curve si niscaiva arme noi. Dacă nu, îi omoară şi răpesc alţii. Până la urmă tot trebuie să le pice de undeva. Timp este berechet, altceva oricum nu au de făcut.  It’s a numbers game. Ah, da, să nu uit: Coranul este religia pacii, nu? Mi se pare foarte tare şi sunt curios cum stă treaba în caz de conflict, dacă ologofrenii ăştia duc ditmai războiul pentru pace. Fuckin’ retards!

O singură chestie mai vreau să vă spun. Dacă eu o iau razna, răpesc două gagici şi apoi cer răscumpărare ca să nu le omor, mă lichidează ăstia în secunda doi. Dar eu nu sunt „terorist”. De mine n-au nevoie nici ca să-mi vândă arme, nici ca să-şi cumpere. Na, vorbesc şi eu ca prostu’, nu trebuie să mă credeţi pe cuvânt.

Mă duc să joc la loto.

mihai_vasilescu_syria

 

Foto by Flickr