Ca să începem săptămâna bine, aveţi mai jos un guest post al lui upprann. 

mihai_vasilescu_feminazi

Feminaxa Răului reprezintă pentru civilizațiile vestice un pericol mult mai mare decât ISIS, Al-Qaeda sau Ebola. Este cunoscută şi ca mișcarea Feminazi, un termen folosit pentru a descrie o femeie care refuză să își accepte locul în societate, care nu acceptă critici la adresa ei sau a sexului feminin și care va răspunde violent la orice remarcă.

Persoane din întreaga lume observă zilnic activitățile feminazistelor pe internet cu teama că în curând va porni un nou Război Mondial. Se pare că Feminaxa răului are foarte multe membre în rândurile sale, dar azi veți afla doar despre cele mai rele Feminazi din TOP 5.

Colega de birou 

Sigur că va fi foarte amabilă când îi vei cere un capsator și va râde cu toată lumea când îi vei sugera să-și revizuiască temperamentul în „acea perioadă a lunii”, dar colega de birou ar putea fi o feminazista ascunzându-se în plină vedere. Membrele secrete ale Femigestapo s-au infiltrat pe poziții cheie în majoritatea companiilor sau corporațiilor la nivel global, așteptând momentul oportun să se plângă și să facă tărăboi pe motiv că nu ar avea un salariu la fel de stufos ca al bărbaților. Evitați-le cât me mult posibil! Dați-l dracu’ de capsator, aduceți unul de acasă!

Tipa de pe Noi2/Facebook/Tinder, care nu ți-a arătat o poză cu sânii ei

Bucata aia bună care a luat-o razna când i-ai cerut niște poze sexi, la zece minute după ce te-a adăugat ca prieten pe Tinder, Noi2 sau Facebook, s-ar putea să nu fie o lesbiană undercover, dar este foarte probabil să fie o feminazi care abia așteaptă să-i pice bărbații în capcană. Iar apoi să posteze online dovezi care să le aducă ani întregi de rușine bietelor victime. Ea este versiunea periculoasă a fetei inocente, îmbrăcate sumar care face crize când o strigi de pe trotuarul opus. Feminazistei de pe Tinder nu trebuie să-i dai muniție pentru a porni un război anti-masculin, deci aveți grijă ca aplicația Tinder să vă arate un pic de piele înainte să-i dați add. Recomand să vă implicați într-o conversație de minim 30 de minute până să aruncați cererea.

Tipa care ți-a dat replică la un comentariu

Să înțeleg că te-ai uitat la un clip pe YouTube și ți-ai oferit părerea într-un comentariu… apoi a apărut o tipă care-a postat alt comentariu în care se pișă pe părerea ta! Este o dovadă clară că e o feminazi care te trolleaza, cu scopul de a înscrie încă o victorie pentru mișcarea Feminazi sau de a trimite cât mai mulți bărbați la Feminauschwitz. Dacă-i accepți victoria pe un teren de luptă atât de vital ca online-ul, ar putea fi o lovitură devastatoare dată rasei umane. Deci ai grijă să postezi alt comentariu, folosind un limbaj cât mai sexist și agresiv. Lasă-n pula calului Convenția de la Geneva: ăsta e războiul sexelor!

Tipa aia celebra de pe Twitter

E una dintre cele mai nasoale feminazi, e feminazista cu o sută de mii de followeri. Membră de onoare a Femin-S/S, șefă de recrutare a gărzii feministe. E în general actriță, cântăreața, euro-parlamentară sau jurnalistă. Feminazista de pe Twitter va reacționa rapid la mistourile „băieților” cu chef de râs, va retweet-ui glumițele misogine şi va sugera că nu sunt deloc haioase. Precum și că așa sunt portretizate TOATE femeile în societate. Heil Feminitler!

Maică-ta

Da, dragilor, cea mai periculoasă feminazi poate să fie fix cine nu v-ar trece prin minte. Maică-ta ar putea da impresia că e cea mai fericită, dar sub masca ei zâmbitoare și iubitoare se poate ascunde cea mai perfidă feminazi. Care te urăște pentru că nu ai viața pe care și-a dorit-o pentru ține, în ciuda eforturilor sale. Anii în care te-a privit crescând au făcut-o să te considere un membru al sexului fără importantă, analizându-ți relaxata relațiile și modul în care te comporți cu femeile. Dar acum ești inamicul. Ai putea să constați într-o zi când îți pune o ceașca de cafea sau ceai că va începe sa turuie un monolog propagandistic de-al feminazistelor despre egalitatea sexelor și respectul cuvenit pentru sexul frumos. Cea mai bună tactică e să refuzi să asculți. Dacă ai cojones, strigă cât poţi de tare, zbiară chiar: „lasă-mă, femeie! de când te-ai dat cu feminazistele?”. E singur chestie care îi invalidează orice opinie. Folosește-o acum! Folosește-o cât mai ai timp. Şi, în general, foloseşte-o des!