Da, da, stiu ca faza cu Mihai Morar care da cu făţăul de pamant in direct, deja s-a invechit (daca mai exista cineva care nu are habar despre ce vorbesc, a se vedea video-ul de mai jos). Dar in tot timpul care s-a scurs de cand s-a viralizat, google a lucrat. Prin urmare, daca faceti un mic experiment azi, o sa vedeti cu ochii vostri cum arata celebritatea internationala in mediul virtual. Uite, de curiozitate incercati asta: deschideti un browser de internet (chestia aia cu care intrati pă net), mergeti pe goagal si tastati cu incredere: idiot TV presenter.

mihai_vasilescu_morar_idiot

Tanaaaam! Prima pagina e aproape toata a lui Morar. Pai voi credeti ca smecheria asta este la indemana oricui? Altii muncesc ani de zile, aplica zeci de tehnici sau strategii, calculeaza algoritmi, fac tot felul de cacaturi menite sa-i duca si pe ei „acolo” intre primii si nici gand sa se apropie de o asa performanta.  De-aia ma gandeam, treaba asta ar trebui introdusa cumva in vreun manual pentru micul seo-ist amator: incearca sa fii prost! Daca ai reusit, lasa-i si pe ceilalti sa vada cat esti de prost si rezultatele nu vor intarzia sa apara.

Pai va dau in scris ca daca se baga la o ruleta ruseasca si se sinucide accidental, in direct, a lui va fi gloria eterna.

Ca sa nu mai spun ca este pentru prima oara cand se reuseste redarea in format video, a vestitei zicale romanesti: este atat de prost ca umbla cu scara dupa el.

In alta ordine de idei, m-a lasat pe mine vederea sau celebrul (de-acum si internationalul) om de televiziune poarta in picioare ceva gen ugg? Voi nu vedeti la fel aici?

mihai_vasilescu_morar_cizme

Cum e asta fratioare? Oi fi eu chiar in halul asta de demodat? Nu de alta, dar nu suport sa fiu total in afara trend-ului. In cazul asta, sa vezi ce-i iau eu cizmele lu’ fie-mea, care oricum sunt mai misto ca astea.

Pana una-alta, cei care inca nu v-ati delectat cu „acrobatia morariana”, aveti prilejul s-o faceti acum. Sa nu radeti foarte tare, ca va iau sefii la ochi.

https://www.youtube.com/watch?v=OjbEqmmj4YM&w=640&h=360

 

Anyway, nici macar cu chestia asta n-a reusit sa fie original. Cazatura lui seamana cu o copie nereusita a celebrului salt in gol, executat acum cativa ani de Domn Primar Boc. De-aia ma gandeam, baiatul asta oare cand o sa scoata si el ceva original, productie 100% a creierului (?) din dotare?