Despre meciul de rahat n-o sa prea vorbesc, ca nu sunt masochist (ăstia-s aia cu durerea auto-provocată, nu?). Asa pe scurt, pot sa spun ca pare un cosmar, din care m-as bucura sa ma trezesc. Da’ din păcate nu e cazul. Si cred ca este doar inceputul sfarsitului Stelei. Ma opresc aici, ca ma iau nervii aia mari.

Revin la Bulgaria, cea pe care în mod normal n-o halesc deloc. Dar în Sofia am vazut locuri si lucruri care mi-au plăcut. O sa vi le povestesc separat. Unul din ele ar fi ca desi am ars-o numai prin centru, toate chestiile erau mai ieftine decat in Bucuresti. Am si un pont pentru hipsteri: lăsati dracului Bucurestiul ala aglomerat, centrul vechi si B52-ul! Sofia ar trebui votată drept capitala mondiala a hipsterimii de pretutindeni. Va zic, macar 5-6 luni pe an, aici e locul vostru. De încercat cat mai curand. O sa-mi multumiti.

Ah, inca ceva. Lângă hotelul unde ne hodinim oasele si ne tratăm de insomnia provocată de amaraciunea meciului, este Ministerul Finanțelor. Până aici nimic neobisnuit. Partea misto este ca in incinta lui se afla un club de mega-fite, Bedroom, pe numele lui. Intrarea in club se face fix pe usa deasupra careia scrie mare: Министерство на финансите. Mie mi s-a parut tare. Poate e chiar clubul Ministerului si mai scot si ei de-o ciunga sau ceva.

As mai scrie, dar e greu de pe telefon, la patru dimineața, cu un net care se misca infect, asa ca mai bine luati niste poze:

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image