Pentru ca banuiesc ca multi dintre voi sunteti in situatia mea (adica n-o aveti prietena pe feisbuc pe Elena Udrea), v-am pus aici pozele astea deosebite. Nu de alta, dar mostra mai mare de prostie, combinata cu marsavie (si prin asta inteleg modul prin care incearca sa ne ia de prosti pe toti), nu am mai vazut.

mihai_vasilescu_udrea

 

sursa foto – wall-ul Elenei Udrea

Asadar, Elena Udrea era intr-o alimentara (la Resita) de unde-si lua niste salam Victoria si paine, pentru pranz. Scuze, pentru „un pranz pe cinste”. Ah, si un ardei iute. Pe care le-a halit pe trepte, la intrare, sau pe-acolo. Intelegeti? Ati prins tabloul?

Ce pula mea, chiar asa fete de idioti avem toti, daca ea e in stare sa creada ca a facut o manevra super inspirata cu rahatul asta?

Doamna Udrea, fa Nuti (ca sa folosesc limbaj de premier), ai gresit un pic target-ul. Cu magaria asta trebuie sa-i minti pe aia care NU pierd vremea pe internet. Ăstia de pe aici iti stiu si masina de ‘jde mii de euro si gentile scumpe si pantofii cu preturi indecente. Adică de ce vrei tu sa ma faci sa ma simt prost pentru lipsa ta de bun-simt? Matale te-ai uitat vreun pic la pozele astea? Macar asa sa vezi cum ai iesit sau cum iti sta parul. Eu zic ca nu te-ai uitat. Pentru ca daca ai fi facut-o, ai fi vazut ca ti se citeste pe fata scarba pentru produsele din galantar.

Ti se reflecta repulsia in priviri si, fara sa vreau, ma gandesc ca ultima oară când ai mancat salam Victoria, Ceausescu încă nu fusese împuscat. Si atunci, pentru ce vrei tu sa pari ceea ce nu esti? Nu ti-a fost de ajuns cat misto s-a facut de tine cand te prefaceai ca dai cu mopul?

mihai_vasilescu_udrea6

sursa foto

Jur ca in fata mea aveai numai de castigat daca-ti puneai o poza din Baleare (sau orice alt loc scump de pe lumea asta) si comentai ceva de genul „anul asta o ardem mai modest in vacanta”. Da, iti iesea ditamai „aroganta”, dar macar erai in nota ta obisnuita.

Pe cand salamul ala Victoria, de care nu stiai cum sa scapi mai repede (nu, nu era stricat, asa miroase el), nu face decat sa-mi insulte inteligenta. Pe bune. ai adoptat stilul pitipoanca spalata si cu bani. Acum de ce te dezici de el? Pentru ca nu prea mai ai cum, din momentul in care ai decis sa apari cu o geanta mai scumpa decat pensia pe tot anul a maica-mii. Crezi ca mai pune cineva botul la „pranzul tau pe cinste”? Uite, hai sa-ti spun ce am gandit eu cand am vazut pozele: hai sictir, cu salamul, pâinea si ardeiul tau iute.

Ba nu, pe asta din urma ai putea sa ti-l bagi in cur.

Pentru conformitate, si restul pozelor:

mihai_vasilescu_udrea5 mihai_vasilescu_udrea4 mihai_vasilescu_udrea3 mihai_vasilescu_udrea2

sursa foto – Nuti’s wall