Ma tot gandesc de cand am vazut stirea asta, sa scriu cate ceva, pentru ca m-a enervat ingrozitor cretinul ala director. Ar trebui batut si abia apoi pedepsit in alte moduri, numai pentru prostie excesiva. Sper ca sotul tipei respective, sa-i fi umflat un pic ochii, intre timp. Ceva mai gretos si mai ordinar, nu am vazut in viata mea. Poate doar un viol sa fie mai jos decat ce-a facut asta.

Bun, am inteles, iti place pizda. Pana aici nimic extraordinar de gresit sau condamnabil. Se intampla se le placa tuturor barbatilor „nara de caprioara” (ma rog cu exceptiile de rigoare, in persoana baietilor carora le place sa impinga „lutul la deal”). Si ai pus ochii pe femeia asta, subordonata ierarhic, pe care ai cam fi vrut s-o vezi cum stie sa se joace de animalul cu doua spinari. Cum ma cretinule, care esti tu cel mai cretin din lume, atat poti sa dai tu din tine: vreau sa te futi cu mine?! Asta este masura maxima a vorbelor frumos mestesugite care iti pot iesi tie pe gura? Da’ ce femei ai intalnit, bai retardule pana acum, de ti-ai imaginat ca femeia aia o sa cada in fund, uda toata, si o sa-ti spuna ca i-ai citit gandurile. Ca esti singurul lucru pe care-l visa pe lumea asta. Ca esti idealul ei, incarnat, de barbat. Ca de cand astepta pe cineva sa-i spuna in fata ce vrea de la ea, nu sa se dea pe langa corcodus.

mihai_vasilescu_hartuire_sexuala2

sursa foto

Atunci chiar nu inteleg de ce nu ai mers mai departe pe aceeasi linie. Adica de ce nu i-ai spus femeii de la inceput tot ce vrei de la ea. Daca de futut poti sa-i vorbesti relaxat, ce te-a oprit sa-i zici ca ai avea chef si de-o muie? Si de-un anal bine realizat. Parerea mea este ca trebuia sa te masturbezi superior si demn, in fata ei, ca s-o lamuresti ce pierde. Pai ce mama naibii, de cand e lumea si pamantul femeilor le-a placut sa le spui verde-n fata cum e cu dansa-ntransa. Poeti, scriitori, trubaduri, niste labagii ordinari care n-au inteles cum stau lucrurile cu cele doua sexe. Da’ lasa ca le-a aratat el cum sta treaba.

Ia uitati aici mostra de prostie crasa si nesimtire urlatoare (am inlocuit eu stelutele din textul original, cu literele corespunzatoare, ca sa nu ne mai „dam pe langa corcodus”, ca poate ne citeste si dom’ director):

„Ea: Sincer, daca eu nu vreau sa am nici un fel de relatie cu tine, nu vreau sa ma culc cu tine, tu nu ma poti intelege?

El: Nu! Nu! Nu si nici nu o sa te înteleg niciodata…Si zic ca o faci ca esti incapatanata!
Ea: Nu o fac ca sunt incapatanata, ci fiindca nu vreau!

El: Hai…ca nu vrei…?!…daca erai fata mare as fi inteles ca nu vrei.. dar… Daca ai fi fost fara servici, fara astea.. iti spun eu, oriunde te-ai fi dus sa te angajezi te-ar fi futut un director ca sa te angajeze .. nu te angajeaza nimeni pe ochi frumosi…s-au dus vremurile alea pe relatii, pe alea, pe alea… toata lumea-i cu interesul în brate.
Ea: Pai da, si tu?
El: Nu te-ar fi… Nu te-ai fi futut, nu te-ar fi angajat nici .. Pulea
Ea: Da, si tu?
El: Si.. vezi ca asta ti-am spus, ca am niste sentimente pentru tine si imi doresc, ti-am spus ca sunt obsedat de tine… te vreau…te vreau..te doresc…”

Intelegeti? Omul avea niste sentimente. Si proasta naibii nu voia sa se futa cu el din ce motiv? Aud? Pentru ca era incapatanata, d-aia! O zdreanta, va spun eu. De fapt isi dorea sa fie posedata salbatic sub augustul sezut managerial, dar refuza cu obstinatie, asa de-a dracului si de capoasa. Ba cred ca o facea special, sa-l intarate si sa-l infierbante. Daca nu ma credeti, ia luati de cititi:

ANGAJATA: Tu nu intelegi nimic!

DIRECTOR: Eu ti-am spus, te întelegeam dacă erai o fată mare, deci cum să-ti zic, nu te-ai fi culcat cu nimeni pana acum….
ANGAJATA: Dar n-are relevanta asta!
DIRECTOR: Ei n-are relevanta… si daca te-ai futut cu mine, care ar fi problema?
ANGAJATA: Da, dar dacă nu vreau!
DIRECTOR: Nu, dar care ar fi…pai si tu nu vrei! Pai nu vreau si eu anumite lucruri?
ANGAJATA: Da, dar daca nu vreau, ma!
DIRECTOR: Nu se întampla nimic! Dar nici n-ai incercat! Tu n-ai incercat! .. Stii, ca si mancarea, nu-mi place, aia, dar nici n-o gusti…
ANGAJATA: Sincer, mi se par niste discutii…
DIRECTOR: Pai eu vorbesc deschis, ca tu sa intelegi, sa nu intelegi gresit! Tocmai de asta vorbesc deschis, ce te deranjeaza, nu sunt in DEX cumva cuvintele pe care le folosesc?

  Exact, n-are nicio relevanta. Doar face figuri. Ce, are contor la fund? O speli si e ca noua. Si doar i-a zis clar omul, daca erai fata mare mai intelegeam, dar asa o faci doar ca sa ma enervezi. Chestia cu mancarea e geniala. Pai cum sa-ti dai tu cu parerea daca-ti place sau nu un preparat culinar, daca n-ai gustat? Logica pura, imbatabila. Dom’ director, daca ajungeti la parnaie, va promit eu aici in mod public si solemn ca vin cu pachet la dumneavoastra. Cu o mancarica buna din rahat de caine, cu ochi de vaca si gheare de dropie. Stropita cu sange de vier si reductie de pisat (de-al meu). Si sa dea dracu’ sa-mi spuneti ca nu va place, pana nu luati doua trei linguri bune. Ca doar trebuie gustat, nu? Ah, si dupa ce ca proasta o tot dadea cu nu si nu, i-a mai vorbit si cu „ma”. Pai numai pentru asta si trebuia penalizata. Si sanctiunea convertita in kilometri. De pula.

Cata murdarie, cat dispret pentru femei. Pentru ca exact asta este: DISPRET! In momentul cand ai ajuns sa-i vorbesti asa unei femei, cu care ti-ar face placere sa te culci, inseamna ca esti un jeg uman si ca ele nu reprezinta nimic, le dispretuiesti. Atentie, nu vorbesc de jocuri erotice aici! Boul asta era in plin proces de „curtare” cand ii vorbea asa (daca pot sa folosesc un asa termen aici. Stati asa ca pot, ba chiar pe placul lui dom’ director, doar ca trebuie despartit un pic: „cur-tare”). Frate, cata lipsa de imaginatie. Cretinule, hai sa-ti explic eu cum stau lucrurile, poate intelegi si tu. Femeia respectiva stia de la inceput ca esti seful ei. Din start era nesigura si speriata. Specialistii spun ca presiunea psihica este foarte mare si de cele mai multe ori femeile cedeaza (sursa aici). Intelegi urangutanule? Oricum era presiune mare asupra ei. Daca ai fi avut inspiratia sa-i vorbesti frumos, sa te porti frumos si sa-i DAI DE INTELES, aveai sanse mari sa castigi partida. Sau macar sa scapi neinregistrat. Sau daca tot te inregistra, macar se auzea altceva. NU expresiile tale suburbane. Cate femei pe lumea asta ai intalnit tu, carora le spui ca vrei sa le futi si ele sa raspunda „da, da, ce bine”? Si daca-ai intalnit, sper ca esti mandru ca ai dat de ele. Si ele de tine.

mihai_vasilescu_hartuire_sexuala1

sursa foto

Ti-ai gasit, omul o tinea una si buna cu „vreau sa te fut”. Si pentru ca ea nu a acceptat, ca orice cuceritor care se respecta, ca orice vanator adevarat, cu un romantism demn de un Sakeshpeare modern, nu a putut decat sa treaca la amenintari:

„El: Astept raspunsul tau final maine, cand se fac cele doua saptamani de cand mi-ai zis sa vrei sa te las sa te linistesti.. Te-ai linistit, vii si imi spui, da or ba, si.. imi pliez comportamentul dupa raspunsul tau.

Ea: Bine.
El: Nu de alta, da… zici ca te-am tracasat in astea doua saptamani, ceea ce eu nu cred ca te-am tracasat, acum am vrut sa avem o discutie in ultimele doua saptamani.. nu o sa te tracasez… dar o sa ai de lucru foarte mult!
Ea: Bine.
El: Vezi tu ca.. o sa lucrezi mult ….
Ea: Bine … bine … da, bun…
El: Si cum sa zic, nu numai ca iti dau, dar te si monitorizez!”

Doamne fereste! Asa cum ziceam mai sus, sper din inima sa manance o bataie sora cu moartea. Ca de parnaie, nici vorba. Sefii futaciosului, cand au aflat de scandal, n-au gasit alta pedeapsa, decat sa-l mute pe postul de Sef al Serviciului Economic. Va dati seama ca e plin de femei, la serviciul economic, da? Pai asta e pedeapsa pentru priapic-ul asta sau pentru ele? Plus ca se duce cu reclama gata facuta. Zic eu ca nici nu mai trebuie sa le vorbeasca, doar le face semnul ala ultra-cunoscut si pica economistele cu mustele. O vreme m-am gandit ca in cazul de fata se potriveste la fix chestia aia cu „in lumea asta prost facuta, cacatii fut in loc sa puta…”. Dar am cugetat-o mai bine si cred ca, pentru omul nostru trebuia  sa sune doar asa: „ in lumea asta prost facuta, cacatii put”! Atat!

mihai_vasilescu_hartuire_sexuala3

sursa foto

P.S. Sa mi se ierte limbajul licentios, mult peste media mea obisnuita.

* Stiu foarte bine ca un bou nu mai are posibilitatea „tehnica” sa copuleze, dar in cazul imbecilului asta mi-a fost imposbil sa folosesc termenul de „taur”.