Nu mai suport sa ma uit la stiri. Cel putin la posturile generaliste. Nu ca cele “nisate” pe stiri ar fi mai breze, dar cat de cat… Desi nu vreau sa ma uit, dimineata (nu stiu cum naiba) tot pe stiri ajunge tv-ul. Asa ca, in ultimile zile, am putut sa ma delectez cu ceva stiri de “calitate”. Nu le-as fi dat importanta, dar doua din ele m-au enervate ingrozitor.

In prima dintre ele, pe un ton alarmist, ni se prezentau nu stiu ce plante ornamentale mega-super toxice (tisa, sau ceva de genul) pun vanzatorii de ghiocei, in buchetele care se vand in draci zilele astea. Ca e Martie, de. Am ciulit urechile. Ma gandeam “sa nu murim si sa nu stim de la ni s-a tras”. Dupa aia m-am linistit. Nu murim de la ele. De fapt nici nu am inteles prea bine care sunt efectele, Cica faci urticarie, daca nu te speli pe maini. Sa mor eu daca am vazut vreo fata plina de urticarie zilele astea. Ori s-au spalat toate pe maini cum au primit buchetelele, ori au niste sisteme imunitare beton.

Ah, da. Mai era o chestie. Sa nu cumva sa le inghita copii. Ma pregateam sa-i spun lu’ fii-mea sa nu cumva sa haleasca ghioceii primiti de maica-sa. Nu i-am mai spus. Nici asta nu era asa grav. Se lasa cu ceva deranjamente stomacale. Eu zic sa facem un experiment. Sa manance reporterul ala alarmat, numai ghioceii, fara plantele cele toxice. Sa vedem, se caca imprastiat sau nu ?

Daca nici asta nu e o stire de doi lei, facuta special ca e inceput de Martie si se vand flori in draci, atunci sunt eu dobitoc.

Ieri, am auzit-o si pe cea de-a doua. Cica vanzatorul ala suedez, de mobila facuta bucati pe care ti-o asamblezi tu acasa, retrage de la vanzare nu stiu ce prajitura in care s-au gasit bacterii CARE E POSIBIL (deci nu se stie nimic sigur) sa ateste prezenta unor urme de fecale. Bai, te ia capul. Iar loturile din Romania erau retrase de pe piata, desi nu au nici o treaba cu loturile in care s-au gasit bacteriile cu pricina. Alea posibil infestate erau in China.

Vreti sa va spun ceva ? Eu am halit prajitura despre care e vorba, Si e buna rau. Din partea mea, pot sa depoziteze la mine tot lotul retras din China. Le pap eu cu toate urmele de fecale. Atata falsitate ca in tara asta, mai rar.

Sa va aduc aminte ce au mancat romanii, in cantitati industriale, pe perioada sarbatorilor de iarna ? Toba, caltabos, sangerete, lebar, carnati !!! Va spun ceva toate astea ? Sa nu povestim ce fel de animal e porcul si cam cu ce se hraneste el (o stiti p-aia cu juramantul porcului ? care manca un rahat si-si spunea “numai p-asta, ca e cald”). Dar produsele respective in ce sunt “ambalate” ? Stomac, intestine (mate) ? Astea n-au nici o legatura cu cacatul (pardon, fecalele), este ? Da, da stiu sunt spalate si dezinfectate. Eu nu spun aici ca ar fi pline de rahat. Si prajiturile alea contineau “posibile urme” de materii fecale. Sunt in stare sa pun pariu ca in orice calatbos exista mai multe urme de cacat, decat in orice prajitura de la suedezii aia.

Alo, OMS-ul, sau care va ocupati de problema rahatului din prajituri sudeze, se aude ? Trimiteti la baiatu’ tot lotul ala din China. Ma duc sa fac loc in beci.

Ca sa conluzionez “in tema”, tara de cacat, stiri de cacat.

mihai_vasilescu_cacat mihai_vasilescu_ikea

 

 

Ca sa nu avem vorbe, link-urile cu stirile:

http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/nimeni-nu-stie-ca-sunt-extrem-de-toxice-ce-s-a-gasit-in-buchetele-de-ghiocei-aflate-la-vanzare.html

http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/ikea-a-oprit-de-la-vanzare-un-fel-de-prajituri-s-au-gasit-in-ele-o-bacterie-prezenta-si-in-fecale.html